Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Dan Petrescu când a fost întrebat despre un posibil transfer al lui George Puşcaş la CFR! ”Suntem mereu interesaţi de atacanţii valoroşi!”

Reacţia lui Dan Petrescu când a fost întrebat despre un posibil transfer al lui George Puşcaş la CFR! ”Suntem mereu interesaţi de atacanţii valoroşi!”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a reacţionat când a fost întrebat la conferinţa de presă despre un posibil transfer al lui George Puşcaş la CFR.

George Puşcaş traversează o perioadă dificilă în carieră. Atacantul nu a mai marcat în al doilea eşalon al fotbalului britanic de aproape 9 luni, iar acum, el a pierdut echipa de start, după sosirea fostului star din Premier League, Andy Carrol. Acum, George Puşcaş ar putea reveni în România, iar principala favorită să obţină semnătura lui ar fi campioana CFR. 

La conferinţa de presă premergătoare meciului cu FC Argeş, Dan Petrescu a dezvăluit că nu are informaţii despre posibilul transfer al lui Puşcaş, la CFR, dar recunoaşte că ardelenii sunt mereu interesaţi de jucătorii valoroşi. Recent, campioana Ligii 1 a ajuns la un acord cu fostul jucător de la FCSB, Sergiu Buş, care a fost transferat liber de contract. 

”Suntem mereu interesaţi de atacanţii valoroşi!”

”Toţi jucătorii buni sunt ţinta CFR-ului, dar, personal, n-am auzit decât din ziare despre George Puşcaş. Ştim că Buş a semnat sigur, dar CFR va fi mereu interesată de orice atacant şi jucător de valoare”, a spus Dan Petrescu. 

Contractul lui George Puşcaş cu Reading expiră în 2024, iar atacantul a marcat până acum 18 goluri pentru englezi şi a oferit 5 pase decisive. 

Afla mai multe despre: cfr-dan petrescu-puşcaş 

viewscnt
Articole similare