Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Dan Petrescu după ce a aflat de interesul FCSB-ului pentru Djokovic. Cum a comentat înfrângerea cu Astra

Reacţia lui Dan Petrescu după ce a aflat de interesul FCSB-ului pentru Djokovic. Cum a comentat înfrângerea cu Astra

Cupa României

Comentarii

CFR Cluj îşi poate lua gândul de la o nouă finală jucată în Cupa României. Echipa pregătită de Dan Petrescu a pierdut meciul tur din semifinale, 1-3, în faţa Astrei, iar acum are nevoie de o minune la Giurgiu pentru a merge în ultimul act.

"Mi-am asumat un risc când am făcut această echipă. Ştiam că va fi greu pentru jucătorii care nu au jucat mult gen Hoban, Males, Costache. Nu mi s-a întâmplat niciodată să trebuiască să întorc un rezultat de la 3-1. Nici nu ştiu cum va trebui să abordăm meciul. Va fi foarte greu. Cred că avem şanse 10%. Este clar că acum campionatul este mai important, dar nici Cupa României nu este de lepădat. Îmi pare tare rău, pentru că îmi doream alt rezultat în acest meci" , a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Antrenorul CFR-ului a vorbit şi despre interesul rivalilor de la FCSB pentru unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul clujenilor. Vicecampioana vrea să facă o ofertă de un milion de euro pentru Damjan Djokovic: "Ce pot să spun? Fiecare jucător bun are oferte. Dacă este bun, are oferte".

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujcupa romanieiastra 

viewscnt
Articole similare