Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Dan Petrescu după ce a pierdut Supercupa în faţa Viitorului: ”Nu este o victorie meritată. Ne-a lăsat norocul”

Reacţia lui Dan Petrescu după ce a pierdut Supercupa în faţa Viitorului: ”Nu este o victorie meritată. Ne-a lăsat norocul”

Fotbal intern

Comentarii

Viitorul s-a impus cu 1-0 în faţa CFR-ului, în Supercupa României, dar Dan Petrescu spune că echipa lui Gică Hagi nu merita victoria.

CFR Cluj şi Viitorul au oferit un meci destul de slab în Supercupă şi rezultatul a fost decis să şutul superb al lui Artean, care a înscris de la 25 de metri, în minutul 86. Dan Petrescu spune însă că echipa sa a avut ocaziile mai mari, dar i-a lipsit norocul:

”Avem meciuri din 3 în 3 zile şi nu avem timp să suferim prea mult. Nu pot să spun că este o victorie meritată, că nu a fost un meci în care o echipă a dominat. A fost un meci echilibrat, ocaziile mai mari le-am avut noi, dar în fotbal se joacă pe goluri. Au dat un gol extraordinar şi, când dai un gol aşa într-o finală, meriţi să câştigi. Noi nu am ştiut să o băgăm în poartă. La ultima fază şi norocul ne-a lăsat. Parcă am avut mai mult noroc în amicale.

Moralul nostru nu este bun acum din păcate. Avem un drum lung până în Kazahstan, de vreo 5-6 ore de zbor, sper să reuşesc să îi recuperez pe băieţi, mai ales mental că sunt foarte supăraţi după acest moment. În următoarea lună va fi foarte greu să mai punem ceva la punct, pentru că vor fi meciuri din 3 în 3 zile. În luna iulie avem 8 meciuri. Antrenamente nu mai avem, doar să îi odihnim şi să reuşesc eu să găsesc formula ideală. (De când aştepta Gică Hagi să câştige un trofeu în faţa lui Dan Petrescu?) Mai bine să câştige Gică Hagi decât altcineva”, a declarat Dan Petrescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare