Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Dan Petrescu după eşecul lui CFR Cluj cu Astana: ”Este un rezultat excelent pentru ei”. Ce motiv a găsit pentru înfrângere

Reacţia lui Dan Petrescu după eşecul lui CFR Cluj cu Astana: ”Este un rezultat excelent pentru ei”. Ce motiv a găsit pentru înfrângere
Comentarii

Dan Petrescu a dat vina pe lipsa de formă a echipei sale, după ce campioana României a pierdut cu 1-0 la Astana, în prima manşă a primului tur preliminari din Champions League.

CFR Cluj are probleme încă din primul tur al Ligii Campionilor. Campioana României a pierdut cu 1-0 în Kazakhstan şi returul se anunţă foarte dificil. La conferinţa de presă, Dan Petrescu s-a plâns că jucătorii săi nu sunt încă pregătiţi pentru rimtul unui meci oficial, faţă de Astana, care a jucat deja 19 etape în campionat.

”Tomasov este un jucător fantastic. Maevskiy a fost, de asemenea, de ajutor. Astana are jucători buni în linia de atac. Astana este acum într-o formă mai bună. Pentru noi, acesta este al doilea meci oficial. Prin urmare, a fost dificil pentru noi. Dacă am fi marcat în prima repriză, am fi avut o şansă, jocul putea fi diferit. În retur vom depune toate eforturile pentru a scoate un rezultat pozitiv. Să vedem ce formă vom arăta. Până atunci mai avem un meci de campionat. Asta este favorită, 1-0 este un rezultat excelent pentru ei. Să sperăm că vom transforma ocaziile pe care le vom avea şi să ne mărim şansele la calificare”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

 

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare