Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Dani Coman după ce Dan Petrescu a acuzat-o pe Astra că a jucat mai slab cu FCSB decât cu CFR

Reacţia lui Dani Coman după ce Dan Petrescu a acuzat-o pe Astra că a jucat mai slab cu FCSB decât cu CFR

Superliga

Comentarii

Dani Coman a răspuns amuzat când a fost întrebat despre afirmaţia făcută de Dan Petrescu, cel care s-a plâns că Astra a jucat mult mai bine cu CFR Cluj decât cu FCSB.

Dan Petrescu a răbufnit după 1-1 cu CSM Poli Iaşi şi a afirmat că jocurile sunt făcute pentru ca FCSB să ia titlul. Antrenorul lui CFR Cluj s-a plâns că inclusiv adversarii din play-off au o abordare mult mai bună în meciurile cu CFR Cluj decât în cele cu FCSB. Şi a dat exemplul Astrei, care a făcut 1-1 cu CFR şi a pierdut cu 3-0 în faţa FCSB-ului. Dani Coman a răspuns însă amuzat:

”S-a supărat Dănuţ? Şi eu am fost foarte supărat pe echipa mea la meciul cu FCSB, pentru că n-am legat 5 pase, pentru că am jucat numai mingi lungi, iar nefăcând 5 pase într-un meci şi jucând numai mingi lungi, n-ai cum să-ţi îndeplineşti un obiectiv”, a declarat Dani Coman pentru Telekom Sport.

Preşedintele Astrei a vorbit şi despre victoria obţinută cu 1-0 în faţa Astrei. Coman spune că a văzut un joc mult mai bun făcut de elevii lui Gigi Mulţescu: ”Da, într-adevăr, azi s-a jucat mult mai bine, cel puţin repriza a doua ne-a aparţinut în totalitate. Băieţii au arătat atât o altă plăcere de a juca fotbal - îi felicit pentru acest rezultat - şi mai ales pentru jocul din a doua repriză. Înţelegeţi voi...”.

Afla mai multe despre: dani comancfr clujastracs u craiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare