Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Daniel Opriţa, după ce Marius Şumudică a fost ţinut la porţile stadionului CFR-ului: "Am păţit-o şi eu"

Reacţia lui Daniel Opriţa, după ce Marius Şumudică a fost ţinut la porţile stadionului CFR-ului: "Am păţit-o şi eu"

Steaua

Comentarii

Şumudică s-a despărţit de CFR Cluj, în această săptămână, însă, înainte de a fi demis oficial de pe banca tehnică a campioanei României, antrenorul n-a mai fost primit în baza de pregătire a clubului ardelean.

Imediat după victoria obţinută de Steaua, scor 2-0, cu Ripensia Timişoara, antrenorul roş-albaştrilor, Daniel Opriţa, şi-a amintit de un episod similar pe care l-a trăit în cariera sa.

"Am păţit-o şi eu pe asta, am fost în această situaţie. Trebuie să ne obişnuim cu lucrurile astea, se întâmplă. Eu în continuare cred în dezvoltarea fotbalului românesc şi vreau să facem ceva pentru a ajuta la creşterea fotbalului. Încercăm aceste metode, luăm şapte juniori şi ne bat toţi, eu nu pot să înţeleg.

Îi forţăm pe aceşti juniori, jucăm cu şapte jucători U21, dar ţinem fotbalişti valoroşi pe banca de rezerve. Eu nu văd niciun progras. Dacă voi vedeţi un progres, să-mi spuneţi şi mie" , a declarat Daniel Opriţa.

Steaua - Ripensia Timişoara 2-0

Steaua a învins-o, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), pe Ripensia Timişoara, în etapa a V-a a Ligii a II-a.

Au marcat: Florin Răsdan '67, Vasile Buhăescu '90+2.

După acest succes, Steaua, fără drept de promovare, a urcat de pe locul 5 pe prima poziţie în clasamentul Ligii a II-a, cu 13 puncte, la egalitate cu Concordia Chiajna, de pe locul 2.

Petrolul Ploieşti şi Universitatea Cluj se află pe locurile 3-4, cu câte 12 puncte.

Ripensia rămâne pe locul 10, cu şase puncte.

Ultima partidă a etapei, Hermannstadt - Csikszereda, va avea loc luni, de la ora 14.00.

Afla mai multe despre: steaua 

viewscnt
Articole similare