Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Daniel Pancu după meciul pierdut în faţa celor de la CFR Cluj cu scor 0-2. "A fost o victorie absolut meritată a lor"

Reacţia lui Daniel Pancu după meciul pierdut în faţa celor de la CFR Cluj cu scor 0-2. "A fost o victorie absolut meritată a lor"

Superliga

Comentarii

Declaraţiile lui Pancu după meciul pierdut de Poli Iaşi împotriva lui CFR Cluj cu scor 0-2.

Reacţia lui Daniel Pancu după meciul cu CFR Cluj

După meciul pierdut cu CFR, Pancu a vorbit despre înfrângerea echipei sale şi despre jucătorii săi neplătiţi.

"Ar fi fost o mare surpriză să batem de două ori campioana într-o săptămână. A fost o victorie absolut meritată a lor. O echipă mult superioară nouă, noi ne-am arătat azi limitele, am arătat în multe momente ca o echipă blazată, plafonată, lipsită de spirit, chiar am arătat rău din punctul asta de vedere.", a spus Pancu.

Daniel şi-a apreciat fotbaliştii, care au făcut un foarte bun, chiar dacă aceştia sunt neplătiţi.

"Păcat că e un grup din care majoritatea se antrenează bine în ciuda greutăţilor care sunt în continuare şi sunt apăsătoare şi eu greu ca echipa să reacţioneze în momentul în care din vară, venind aici şi muncind pe burta goală, să aibă reacţie, e aproape imposibil.  18:05 Poate sunt şi eu nebun să le cer anumite lucruri pentru că e imposibil...jucătorii se uită la mine, dar poate unii mă înjură pentru că e situaţia de aşa natură, poate sunt eu prea pretenţios. Cert e că dacă vom fi ca în seara asta, blazaţi, plafonaţi, lipsit de spirit, nu avem nicio şansă.   Să batem în ultimele 3 etape  nici măcar o echipa de Liga a treia.", a mai spus antrenorul celor de la Poli Iaşi.

După meci Pancu a vorbit şi despre meciul pe care ieşenii îl vor avea în campionat cu Dinamo.

"O echipă la fel, în mare suferinţă, cu multe probleme, dar Dinamo a reuşit să se adune foarte bine în ultimele etape, le-au mai plecat jucători, dar şi cei care au rămas sunt jucători valoroşi.", a declarat Pancu.

Poli Iaşi se află pe locul 13 cu 10 puncte, în 12 etape.

Afla mai multe despre: pancu poli iasi cfr cluj 

viewscnt
Articole similare