Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Daniel Pancu după Rapid - Turris 0-0. Nu l-a "graţiat" pe Voicu, după ce fundaşul a fost eliminat: "De pe bancă a părut de roşu!"

Reacţia lui Daniel Pancu după Rapid - Turris 0-0. Nu l-a "graţiat" pe Voicu, după ce fundaşul a fost eliminat: "De pe bancă a părut de roşu!"

Rapid

Comentarii

Daniel Pancu (42 de ani), antrenorul Rapidului, a reacţionat la finalul partidei terminate la egalitate, 0-0 cu Turris Turnu Măgurele, la Voluntari. Fostul atacant a spus că, de pe bancă, intrarea lui Ionuţ Voicu, care a fost eliminat, a fost de cartonaş roşu. Pancu a mai spus că Rapidul s-ar putea muta din nou, şi de la Voluntari. Tehnicianul vrea ca echipa sa să joace în Regie.

Pancu a spus că punctul obţinut cu Turris s-ar putea dovedi decisiv în lupta pentru titlu. De asemenea, antrenorul a vorbit şi despre tensiunile din tribune şi a spus că Erik Lincar, antrenorul lui Turris, are antecedente în legătură cu faptul că provoacă mult publicul.

Idolul tribunelor din Giuleşti, Pancu vrea ca Rapidul să joace din nou în Regie, deoarece s-a obişnuit cu stadionul şi consideră stadionul drept noua casă a giuleştenilor, până la finalizarea lucrărilor la noul "Valentin Stănescu".

... despre meci: "Ţinând cont de ce s-a întâmplat până la pauză, jucând cu un om mai puţin, împotriva unei echipe candidate clar la promovare, consider că e un punct câştigat, un punct care s-ar putea să conteze foarte mult în economia clasamentului şi în clasamentul final", a spus Pancu.

...despre cartonaşul luat de Voicu: "Mie, de pe bancă, mi s-a părut intrare de cartonaş roşu. Ştiţi foarte bine că e un jucător 100% profesionist, 100% dedicat meseriei pe care o practică. Se mai întâmplă să mai şi greşim, cred că nu a avut intenţie, pentru că eu îl cunosc foarte bine, dar ţi-am spus, cum am văzut eu de pe bancă, e o intrare de cartonaş roşu. 30.05 E bine că ne-am descurcat cu un om mai puţin în repriza a doua şi nu ştiu dacă nu ar fi putut să primească şi cei de la Turris un cartonaş roşu ...mi s-a părut intrare pe genunchi, după ce jucătorul nostru a lovit mingea", a mai spus antrenorul.

...desspre Lincar: "Are antecedente în sensul acesta, că provoacă mult publicul, probabil că şi-a dorit acest lucru şi astăzi. 30.37 Eu eram aproape şi vedeam discuţiile dintre ei. Ar fi trebuit să ştie dinainte că vine în calitate de un fost rival al Rapidului şi  probabilc ă dacă ar fi fost mai temperat, lucrurile nu ar fi degenerat într-un fel, pentru că până la urmă nu s-a întâmpat nimic, dar fiind tribunele foarte aproape, normal ar fi fost să evite lucrurile astea", a afirmat "Pancone".

...depsre stadionul din Regie: "Eu sper să se rezolve problemele din Regie, pentru că ne obişnuiserăm cu stadionul. 31.11 Şi astăzi practic nici nu am avut posibilitatea să ne antrenăm la Voluntari, am venit direct să jucăm un meci. 31.16 Un meci pe un gazon foarte bun, într-adevăr, extraordinar. Am avut suportul fantastic al fanilor noştri, dar cred că locul nostru este în Regie, ne-am obişnuit, e casa noastră, sper ca problemele cu gazonul să se rezolve până la meciul cu Reşiţa", a mai declarat tehnicianul giuleştenilor.

Rapid - Turris Turnu Măgurele s-a terminat 0-0, în etapa a 21-a din campionatul Ligii 2. În urma acestui rezultat, Rapid e în continuare pe locul trei în clasament, cu 36 de puncte, CS Mioveni e pe locul doi (37 de puncte), UTA e lider (44 de puncte).

Afla mai multe despre: rapidturrispancureactievideo 

viewscnt
Articole similare