Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Deian Boldor, după ce ar fi fost bătut de colegii săi pentru că are coronavirus: "Sunt în şoc. Mă sună toată lumea"

Reacţia lui Deian Boldor, după ce ar fi fost bătut de colegii săi pentru că are coronavirus: "Sunt în şoc. Mă sună toată lumea"

Stranieri

Comentarii

Deian Boldor (25 de ani) joacă la Partizani în Albania şi presa din acea ţară a scris că fotbalistul român ar fi fost bătut de colegii săi după ce la echipă a apărut un focar de coronavirus, iar printre jucătorii infectaţi se află şi românul.

Presa albaneză susţine că trei colegi de la Partizani au venit la casa lui Boldor, spiritele s-au încins repede, iar românul a fost lovit cu un obiect metalic şi a avut nevoie de intervenţia medicilor. 

Fostul internaţional de tineret a confirmat că are coronavirus, însă a dezminţit orice fel de altercaţie fizică: „Am coronavirus, este adevărat, dar sunt acasă, nu sunt internat la spital. Sunt însă în şoc, mă sună toată lumea să mă întrebe dacă e adevărată treaba cu bătaia. Nu e adevărat. Nu e nimeni în arest, nu a fost nicio bătaie. Ne-am certat doar pe un grup de WhatsApp legat de campionat", a spus fotbalistul pentru gsp.ro.

Timişoreanul a fost legitimat de-a lungul timpului pentru mai multe echipe din Italia, precum AS Roma, Pescara, Virtus Lanciano, Bologna, Hellas Verona sau Foggia. 

Afla mai multe despre: deian boldorcoronavirus 

viewscnt
Articole similare