Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Didier Deschamps după ce a reuşit să ducă Franţa în finala Cupei Mondiale: ”Jos pălăria în faţa jucătorilor mei!”

Reacţia lui Didier Deschamps după ce a reuşit să ducă Franţa în finala Cupei Mondiale: ”Jos pălăria în faţa jucătorilor mei!”

Cupa Mondială

Comentarii

Franţa este prima finalistă a Cupei Mondiale după ce a trecut cu 1-0 de Belgia. Didier Deschamps spune că este unul dintre cele mai fericite momente din cariera sa de antrenor şi le mulţumeşte jucătorilor.

Franţa a trecut la limită de Belgia şi s-a calificat în finala Cupei Mondiale. Este a doua finală consecutivă pe care Franţa o joacă la un turneu final, după cea de la EURO 2016, pierdută în faţa Portugaliei. Didier Deschamps speră însă într-un alt deznodământ:

”E ceva excepţional! Sunt foarte fericit pentru jucătorii me. Sunt tineri, dar au caracter şi mentalitate. A fost greu astăzi, am jucat împotriva unei echipe foarte bune, Belgia, dar acest gol este excelent pentru noi. A marcat un apărător. A trebuit să muncim mult defensiv, am fi putut profita de avantajele jocului. Jos pălăria în faţa jucătorilor şi colaboratorilor mei! Suntem în finală. Simt multă mândrie pentru grupul meu. Meritul că suntem în finală le aparţine jucătorilor. Ultima finală, de acum doi ani (la EURO 2016, pierdută în faţa Portugaliei) n-a fost încă diferată, ea a rămas întotdeauna acolo”, a declarat Deschamps.

Afla mai multe despre: frantadidier deschampsbelgiacupa mondiala 

viewscnt
Articole similare