Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Duckadam, după ce Hagi şi-a certat antrenorul de portari: ”A greşit. Nu aşa se procedează”

Reacţia lui Duckadam, după ce Hagi şi-a certat antrenorul de portari: ”A greşit. Nu aşa se procedează”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a oferit un moment incredibil în timpul meciului cu FCSB, atunci când şi-a certat antrenorul cu portarii pentru modul ”lejer” în care se încălzea Buzbuchi.

La final, Hagi a explicat că a fost nemulţumit de modul în care Fane Preda a gestionat situaţia şi de faptul că Buzbuchi a intrat pe teren neîncălzit.

VIDEO | VEZI AICI MOMENTUL CU HAGI ŞI PREDA

Helmuth Duckadam, fostul mare portar al Stelei, a explicat că Hagi are toate motivele să fie supărat pe colaboratorul său.

Mi se pare o reacţie normală pentru că menirea portarului sau a antrenorului de portari e ca în momentul în care vezi că e o problemă, chiar dacă nu eşti convins că e o accidentare gravă, să mergi să te încălzeşti. Preda a greşit!

Au fost câteva minute bune de când a călcat greşit Cojocaru şi până la schimbare. Dar, Buzbuchi a ieşit bine la o centrare, imediat cum a intrat, a prins încredere şi a avut o evoluţie bună. Deci, când eşti în febra jocului... nu e o reacţie exagerată. Trebuia să fie pregătit, pentru asta eşti acolo. Dacă ai o intreprindere şi un angajat greşeşte o piesă şi se strică toată linia de producţie, ce faci?", a spus Duckadam, pentru Prosport.

Afla mai multe despre: hagiduckadampredaportar 

viewscnt
Articole similare