Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Edward Iordănescu după ce a fost umilit de fosta echipă: ”Deocamdată, acesta e nivelul". Antrenorul a cerut transferuri

Reacţia lui Edward Iordănescu după ce a fost umilit de fosta echipă: ”Deocamdată, acesta e nivelul". Antrenorul a cerut transferuri

FCSB

Comentarii

CFR Cluj a demolat-o pe rivala FCSB, scor 4-1, la revenirea fostului antrenor al ardelenilor, Edi Iordănescu, în Gruia.

CFR Cluj a trecut cu uşurinţă de rivala FCSB, la revenirea lui Edi iordănescu în Gruia. Ardelenii s-au impus cu 4-1, în ciuda faptului că nu aveau un antrenor principal, după demiterea lui Şumudică. Însă experienţa campioanei s-a arătat, iar ”roş-albaştrii” au fost învinşi lejer.

În urma partidei, Edi Iordănescu a discutat despre înfrângerea suferită. Noul antrenor al FCSB-ului, aflat la doar al doilea meci pe bancă, le-a cerut scuze suporterilor şi a făcut un apel către conducere să aducă mai mulţi jucători experimentaţi în lot.

Reacţia lui Edi Iordănescu după ce a fost umilit de fosta echipă

”Am întâlnit campioana şi echipa care e detaşat pe primul loc. E un rezultat greu de digerat pentru noi şi suporteri. Îmi cer scuze în numele echipei în faţa lor. Deocamdată, ăsta e nivelul şi doar conşteintizând asta putem să creştem. E greu să vorbim de titluri când arătăm atâta naivitate, atâta fragilitate.

Dacă analizăm jocul, prima repriză a fost ok. Golul lor a venit pe o execuţie cu multă şansă. Greşeli multe de partea noastră. Una peste alta, cred că a fost nedrept scorul de la pauză. Am arătat lipsă de personalitate, de experienţă, de maturitate. Echipa a pierdut jucători, sunt jucători talentaţi, dar nu cu talentul câştigi campionatul.

Prima repriză am stăpânit lucuruile. L-am pierdut pe Tănase, la pauză avea glezna umflată. Fără trei, patru jucători e greu să ţinem nivelul, după ce i-am pierdut pe alţii. Experienţa ne lipseşte. Trebuie să înţelegem că dacă vrem o şansă la titlu, trebuie să ne acoperim. CFR-ul a speculat toate greşelile noastre, iar noi nu am putut face asta.

Keşeru e unul dintre cei ce trebuie să vină să ne ajute. E nevoie de putere în echipă. Am solicitat transferuri şi ştiu că se lucrează pentru asta. Şi în ultimii ani erau probleme, iar de atunci au dispărut mai mulţi jucători. Banca noastră azi a fost ca grădiniţa”, a declarat Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: fcsbcfr fcsbedi iordănescu 

viewscnt
Articole similare