Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gigi Becali l-a ironizat! Ce a spus despre fotbalistul pe care-l vrea de la FCSB

Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gigi Becali l-a ironizat! Ce a spus despre fotbalistul pe care-l vrea de la FCSB

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, l-a ironizat pe antrenorul lui CFR Cluj, Edi Iordănescu, după ce a auzit că actuala campioană vrea un fotbalist liber de contract de la echipa din Bucureşti.

Edi Iordănescu, răspuns pentru Gigi Becali

Cu câteva zile înainte de FCSB - CFR Cluj, scor 3-0, Edi Iordănescu a anunţat că vrea liber de contract un fotbalist de la echipa lui Gigi Becali, dar nu l-a numit pe jucător. În replică, omul de afaceri i-a transmis că l-ar putea lui pe Cristian Tănase, fostul fotbalist de la FCSB, care acum joacă pentru Academica Clinceni. 

Edi Iordănescu nu a dorit să continue subiectul cu Gigi Becali şi a anunţat că "este problema" lui, în privinţa fotbalistului de la FCSB pe care vrea să-l transfere. 

"Nu am timp şi nici nu doresc să intru în polemici cu nimeni, să spună fiecare ce vrea. Meciul a fost, s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat, trebuie să privesc înainte şi să mă ocup de meciurile care urmează, nu să dezbat ce spune unul sau altul. A existat o strategie acolo, nu a ieşit, mergem mai departe. De cine sunt eu interesat sau nu, chiar este problema mea", a spus Edi Iordănescu pentru Playsport.

Afla mai multe despre: edi iordanescucfr clujfcsbgigi becaliedi iordanescu gigi becali 

viewscnt
Articole similare