Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Emil Săndoi după "victoria meritată" a Chindiei în faţa celor de la Voluntari: "Victoria e meritată dacă ne gândim la joc"

Reacţia lui Emil Săndoi după "victoria meritată" a Chindiei în faţa celor de la Voluntari: "Victoria e meritată dacă ne gândim la joc"

Superliga

Comentarii

Emil Săndoi spune că echipa sa a meritat victoria în faţa celor de la Voluntari. Chindia a învins în deplasare cu scor 0-2.

Emil Săndoi spune că echipa sa a meritat victoria în faţa celor de la Voluntari

După meciul câştigat de Chindia Târgovişte în faţa celor de la Voluntari cu scor 0-2, Emil Săndoi spune că echipa sa a "meritat" victoria în faţa adversarilor din această seară. Antrenorul Chindiei a vorbit şi despre obiectivul clubului, dar şi despre următorul meci cu FC Argeş.

"Victoria e meritată dacă ne gândim la joc şi am mai avut câteva ocazii pe care puteam să le fructificăm.", a spus Săndoi după meci.

"Obiectivul nostru e salvarea de la retrogradare pentru că n-are rost să visăm cu ochii deschişi."

"Mai avem o etapă, cu FC Argeş, este o echipă pe care eu am antrenat-o în Liga a doua, îi cunosc pe mulţi jucători de acolo, în comparaţie cu noi au transferat 12-13 jucători din străinătate, alţii care mai trecuseră prin campionatul din România şi mai aveau prezenţe în Liga 1.", a mai spus antrenorul.

Chindia Târgovişte este pe locul 6 în campionat şi are 19 puncte în 14 partide, în Liga 1.

Afla mai multe despre: emil sandoi chindia targoviste 

viewscnt
Articole similare