Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Eugen Neagoe după ce Sepsi a ratat din nou victoria în prelungiri: "Sunt foarte supărat! Botoşani nu ne-a pus nicio problemă"

Reacţia lui Eugen Neagoe după ce Sepsi a ratat din nou victoria în prelungiri: "Sunt foarte supărat! Botoşani nu ne-a pus nicio problemă"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Antrenorul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe, s-a declarat dezamăgit de rezultatul de egalitate pe care formaţia sa l-a înregistrat, luni, în deplasare, cu FC Botoşani, scor 2-2.

Sepsi a fost egalată la doi în minutul 90+4, aflându-se pentru a treia oară în această ipostază, în play-out-ul acestui sezon al Ligii 1. Anterior, echipa antrenată de Eugen Neagoe a mai fost egalată în ultimele minute de FC Voluntari şi de ACS Poli Timişoara, meciuri încheiate, de asemenea, scor 2-2.

"Sunt foarte supărat, pentru că meritam să câştigăm în această seară. Nu am făcut o partidă extraordinară, dar nici Botoşani nu ne-a pus nicio problemă. Am primit două goluri din faze fixe. Chiar nu ne-au pus nicio problemă, n-au avut nicio ocazie şi e păcat să pierzi puncte de maniera asta. Nu e prima oară, e al treilea joc când primim gol în ultimul minut şi în minutul 90. Şi sunt două puncte foarte mari pe care le-am pierdut", a spus Neagoe la Telekom Sport.

Neagoe ştie unde au greşit jucătorii săi: "Am greşit foarte mult după ce am marcat golul doi. Dacă eram mai inspiraţi, dacă ultima masă era mai bună, cred că puteam să înscriem şi al treilea gol şi al patrulea gol fără nicio probemă. Dar iar am intrat în panică spre sfârşitul jocului".

Formaţia FC Botoşani a încheiat la egalitate, luni, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a şasea a play-out-ului Ligii 1. Gazdele au evoluat în inferioritate din minutul 49.

Pentru FC Botoşani au marcat Plămadă (18) şi Tincu (90+4), în timp ce pentru Sepsi au înscris Petrovkj (42) şi Simonovski (61).

Afla mai multe despre: neagoesepsibotosani 

viewscnt
Articole similare