Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Falub după înfrângerea cu ASU Poli: "Tamaş, un exemplu de urmat!" Ce a spus Popopvici, marcatorul unicului gol

Reacţia lui Falub după înfrângerea cu ASU Poli: "Tamaş, un exemplu de urmat!" Ce a spus Popopvici, marcatorul unicului gol

U Cluj

Comentarii

Adrian Falub, antrenorul lui U Cluj, a reacţionat la finalul partidei pierdute în faţa lui ASU Poli Timişoara, 0-1 pe teren propriu, şi a spus că echipa sa a jucat lent. Falub a vorbit şi despre Gabi Tamaş, cel care a jucat accidentat.

"Ne-am creat puţine ocazii de gol, am jucat lent, nu am avut viteză de joc, nu am avut o circulaţie bună a mingiei, împotriva unei echipe care s-a apărat bine. Am primit un gol la singura ocazie de gol a lor şi noi nu am reuşit să marcăm din situaţiile pe care ni le-am creat. Părerea mea că am fost prea lenţi în construcţie.

 
Dacă mă îngrijorează ceva, mă îngrijorează circulaţia mingiei, pentru că am avut-o lentă şi previzibilă, nu greşelile tehnice. (n.r. - despre Tamaş) Un exemplu de dăruire pentru echipă. nMultă lume ar trebui să înţeleagă că ne trebuie spirit de sacrificiu ca să câştigăm meciuri.
 
Ne gândim să câştigăm în primul rând, ca să facem puncte. Jocul îl putem îmbunătăţi, dar avem nevoie de puncte. În afară de o organizare bună şi mingi în spatele apărării noastre, nu au jucat nimic. Cam aşa vor juca toate echipele împotriva noastră. De asta e foarte important ce facem noi, nu ce fac adversarii"
, a spus Adrian Falub, după meci.

De partea cealaltă, marcatorul golului, Sergiu Popovici de la ASU Poli Timişoara, a reacţionat şi el la finalul partidei de pe Cluj Arena. "Mă bucur mult că am luat trei puncte aici, pentru asta am şi venit. Puteam să marchez de mai multe ori, dar bine că am marcat o dată şi bine. Am luat trei puncte şi mă bucur mult pentru asta", a spus Sergiu Popovici.

U Cluj - ASU Poli s-a terminat 0-1 pe Cluj Arena, într-un meci jucat în etapa a doua din noul sezon al Ligii 2.

Afla mai multe despre: adrian falubasu poli timisoaraliga 2 

viewscnt
Articole similare