Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Flavius Stoican după ce a scos un egal cu CFR Cluj. Cum a reuşit să-i anihileze tactica lui Dan Petrescu

Reacţia lui Flavius Stoican după ce a scos un egal cu CFR Cluj. Cum a reuşit să-i anihileze tactica lui Dan Petrescu

Superliga

Comentarii

Flavius Stoican susţine că egalul cu CFR Cluj, scor 1-1, a fost un rezultat corect, deoarece jocul a fost foarte echilibrat. Antrenorul lui CSM Poli Iaşi şi-a propus să sacrifice spectacolul pentru a scoate rezultate cât mai bune.

CSM Poli Iaşi a reuşit să scoată un punct cu CFR Cluj, printr-un penalty acordat uşor şi contestat vehement de ”feroviari”. Flavius Stoican susţine însă că este un rezultat echitabil. Antrenorul lui CSM Poli Iaşi şi-a lăudat jucătorii pentru modul în care au reuşit să-i anihileze pe cei de la CFR Cluj.

”Am avut o situaţie în prima zi de a marca, acea bară, apoi am primit gol din fază fixă. A fost până atunci un meci disputat, aprig. Nu a fost un meci spectaculos, dar ştiam că întâlnim o echipă foarte bună, echipa care se bate la titlu şi aşteptam să ne domine. Nu a fost aşa. Apoi, a venit acel penalty şi am reuşit să egalăm. Una peste alta, un meci echilibrat, cred eu că este un rezultat echitabil.

Ştiam că este o echipă care se bate foarte mult pe duelurile unu la unu. Ştiam că se bazează mult pe fazele fixe. Noi am jucat dârz, cu mingi lungi, la bătaie, pentru a scoate un rezultat bun. De ce m-a interesat rezultatul? Pentru că până acum am jucat frumos, dar nu am reuşit să scoatem puncte. Noi sperăm să facem istorie la Iaşi. Deocamdată, acum am egalat acea performanţă reuşit cu mulţi ani în urmă. Mai mult, am văzut un zâmbet pe faţa lui Bosoi, căruia i-a decedat tatăl acum câteva zile.

Cu Steaua am făcut un joc apreciat de toată lumea, am jucat de la egal la egal, am avut ocazii şi doar execuţia lui Budescu a făcut diferenţa. Şi n-am luat puncte [...]  Astăzi am jucat la rezultat şi aşa vom juca de aici încolo, doar la rezultat”
, a declarat Flavius Stoica pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: csm poli iasiliga 1cfr clujflavius stoican 

viewscnt
Articole similare