Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Florentin Pera, după ce SCM Rm. Vâlcea a fost învinsă fără drept de apel de Gyor: "Am irosit multe mingi copilăreşti"

Reacţia lui Florentin Pera, după ce SCM Rm. Vâlcea a fost învinsă fără drept de apel de Gyor: "Am irosit multe mingi copilăreşti"

Handbal

Comentarii

Campioana en-titre a României la handbal feminin, SCM Râmnicu Vâlcea, a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de deţinătoarea Ligii Campionilor, Gyor ETO, scor 29-20 (10-6), în al treilea meci din grupa principală II a Ligii Campionilor.

Florentin Pera crede că diferenţa de scor este prea mare, dar recunoaşte că "atunci când greşeşti cu echipe mari, e greu să le faci faţă".

"Cred că din punct de vedere fizic nu am reuşit să ţinem ritmul Gyor-ului, Gyor are un lot foarte valoros, are două echipe, orice schimbare la ele nu se simte sub nicio formă. Vin cu prospeţime de pe bancă, aduc un plus de valoare în joc şi cred că acest lucru a contat în meciul de azi.

Ştiam de la început că sunt echipa care pleacă cu prima şansă, normal e să fie favorită, e campioana Europei, noi suntem în primul an.

Văzând că Gyor-ul a luat avantaj, am vrut să să rezolvăm faza de atac, am irosit multe mingi copilăreşti. Atunci când greşeşti cu echipe mari, e greu să le faci faţă. Asta le-am cerut înainte de meci, să joace cât mai exact în atac, cu mingi cât mai lungi, dar au apărut greşelile tehnice.

Diferenţa e prea drastică faţă de ce a fost în teren, dar desigur că la acest moment Gyor-ul e mai bună. Trebuie să fim realişti şi obiectivi. Suntem cu un pas în sferturi, putem visa şi acolo, nu se ştie niciodată", a declarat antrenorul echipei SCM Rm. Vâlcea, Florentin Pera, la finalul meciului.

Afla mai multe despre: pera 

viewscnt
Articole similare