Experiențe împreună.
You are here:

Reacţia lui Florentino Perez după ce au apărut înregistrările în care îi ataca pe Raul şi Casillas! Declaraţiile oficialului de la Real Madrid

Reacţia lui Florentino Perez după ce au apărut înregistrările în care îi ataca pe Raul şi Casillas! Declaraţiile oficialului de la Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Florentino Perez este protagonistul unui scandal mare în lumea fotbalului.

Florentino Perez, preşedintele lui Real Madrid, a lansat un atac incredibil la adresa a doua legende ale clubului blanco, Raul (44 de ani) şi Iker Casillas (40 de ani). Omul care conduce destinele clubului de pe "Santiago Bernabeu" nu s-a sfiit să spună cuvinte regretabile.

El Confidencial a publicat o înregistrare veche din 2006 cu actualul preşedinte al Realului, Florentino Perez, care îi ataca pe Raul şi Iker Casillas. Pe atunci, acesta nu mai e era preşedintele de pe "Santiago Bernabeu", în locul său fiind atunci Ramon Calderon. Perez a fost înregistrat când spunea că Raul şi Casillas sunt cele mai mari ţepe din istoria clubului blanco.

După acest scandal, a venit şi prima reacţie a oficialului de la Real Madrid. El a publicat un comunicat de presă în care a făcut lămuriri. 

"Sunt cuvinte luate din contextul conversaţiilor ample pe care le-am purtat!"

"Având în vedere că El Confidencial a publicat fraze care îmi sunt atribuite, cred că sunt necesare anumite clarificări:

- Reproducerea frazelor sunt din conversaţii înregistrate clandestin de domnul Jose Antonio Abellan, care a încercat mulţi ani să le vândă fără succes. Este surprinzător acum că în ciuda timpului scurs, El Confidencial a ales să le publice azi.

- Sunt cuvinte luate din contextul conversaţiilor ample pe care le-am purtat.

- Faptul că au fost date să le publice acum, la atâţia ani de la acele discuţii, înţeleg că se întâmplă ca urmare a participării mele ca iniţiator al Super Ligii.

-Am dat subiectul avocaţilor care studiază variantele în care să acţionez", este scris în comunicatul publicat pe realmadrid.com.

viewscnt
Articole similare
FC Barcelona, meci dramatic în Spania! Fără Messi, catalanii se chinuie în campionat