Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Florin Tănase după ce Gigi Becali a spus că îşi taie capul dacă Guimaraes dă gol: "În situaţia în care ne aflăm..."

Reacţia lui Florin Tănase după ce Gigi Becali a spus că îşi taie capul dacă Guimaraes dă gol: "În situaţia în care ne aflăm..."

FCSB

Comentarii

Florin Tănase a vorbit despre şansele pe care le are echipa sa în meciul retur din play-off-ul UEFA Europa League, cu Vitoria Guimaraes, şi a comentat şi deja celebra declaraţie a finanţatorului Gigi Becali.

"Este probabil cel mai important meci al sezonului pentru noi. Parerea mea este ca sansele sunt 50-50%. Nu mai conteaza banii in acest moment. In situatia in care ne aflam...trebuie sa jucam pentru noi, pentru ca putem salva sezonul. E altceva sa joci in Europa, unde te pot vedea echipe bune si poti trece la pasul urmator... Eu am incredere ca putem iesi din aceasta situatie. In primul rand trebuie sa trecem de meciul de maine si trebuie sa ne axam foarte mult pe campionat", a spus Florin Tanase, pentru Pro TV, despre meciul cu Guimaraes. În tur, partida s-a terminat 0-0. 

După meciul de la Giurgiu, înainte de numirea lui Bogdan Argeş Vintilă şi totodată înainte de umilinţa cu Gaz Metan, care a dus FCSB pe ultimul loc în Liga 1, Gigi Becali a declarat că îşi taie capul şi se spânzură dacă Vitoria Guimaraes va marca împotriva "roş-albaştrilor". Decarul de la FCSB nu pare că a luat foarte în serios spusele lui Becali şi, în aceeaşi notă de glumă, a declarat: "Eu sper sa marcam noi mai multe goluri si sa primim doar unul. Sper sa castigam cu 2-1! Sigur ca imi doresc sa marchez si eu".

Vitoria Guimaraes - FCSB se joacă joi, de la ora 22:00"Dacă ăştia ne dau gol, îmi tai capul, ma spânzur! Suntem trei clase peste ei, la tehnică, la viteză, la forţă!", a fost declaraţia lui Becali. 

Afla mai multe despre: fcsbvitoria guimaraesgigi becaliflorin tanase 

viewscnt
Articole similare