Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Florin Tănase după transferul lui Moruţan la Galata: ”Mă bucur pentru el, cred că avea nevoie de o schimbare”

Reacţia lui Florin Tănase după transferul lui Moruţan la Galata: ”Mă bucur pentru el, cred că avea nevoie de o schimbare”

Transferuri

Comentarii

Olimpiu Moruţan se află tot mai aproape de transferul la Galata, singurul lucru care mai lipseşte fiind anunţul oficial despre mutarea sa.

Olimpiu Moruţan va ajunge la Galatasaray, după luni bune de speculaţii şi zvonuri. După câteva prestaţii mai slabe la FCSB, Gigi Becali a ales să îl vândă, pentru a evita să vadă o scădere în cota acestuia. Însă, latifundiarul nu va obţine nici măcar jumătate din ce spera pentru fostul jucător de la Botoşani, după ce a anunţat că turcii vor plăti 5,7 milioane de euro pentru serviciile sale.

Galatasaray a postat un comunicat prin care informa că a demarat negocierile pentru transfer, iar Moruţan ar trebui să ajungă marţi seara la Istanbul. Miercuri, românul ar urma să efectueze vizita medicală, înainte de a fi prezentat ca noul jucător al Galatei.

Reacţia lui Florin Tănase după transferul lui Moruţan la Galata

Coleg cu Moruţan încă de când a venit de la FC Botoşani, Florin Tănase se bucură de succesul coechipierului său. Căpitanul FCSB-ului a dezvăluit că este fericit pentru mijlocaş, spunând că acesta avea nevoie de o schimbare. În ultimele săptămâni la FCSB, Moruţan a fost făcut praf de mai multe ori de Becali.

”Felicitări, mă bucur pentru el, pentru că pleacă. Cred că avea nevoie de o schimbare. Sper să facă o figură frumoasă acolo şi să-i facă pe cei de la Galata să mai cumpere români”, a declarat Florin Tănase.

Afla mai multe despre: olimpiu moruţanmoruţan galataflorin tănase 

viewscnt
Articole similare