Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gabi Tamaş după victoria Voluntariului cu Viitorul: "Ne-am atins scopul de a lua punctele. Ăsta e jocul nostru!"

Reacţia lui Gabi Tamaş după victoria Voluntariului cu Viitorul: "Ne-am atins scopul de a lua punctele. Ăsta e jocul nostru!"

FC Voluntari

Comentarii

Gabi Tamaş, fundaşul Voluntariului, a reacţionat după victoria obţinută de echipa din Ilfov contra Viitorului, scor 1-0, pe teren propriu.

Tamaş a admis că Voluntariul n-a jucat un fotbal extraordinar, dar punctele sunt cele mai importante pentru echipa sa. "Ştiu ce vreţi să mă întrebaţi, ce zice toată lumea, că nu s-a jucat fotbal, că Viitorul a jucat fotbal... noi ne-am atins scopul, de a lua punctele. Un punct, trei... până la sfârşit trebuie să acumulăm cât mai multe puncte. Ăsta e jocul nostru, asta e cel mai important pentru noi.

Nu am jucat plăcut ochiului, dar noi am venit să luăm puncte. Noi mergem la meciuri să luăm puncte. A fost o situaţie foarte grea la club, am vorbit cu cei din conducere, cu stafful, cu jucătorii între noi şi am zis, nu mai jucăm fotbal, începem să jucăm fotbal de la anul. Acum hai să ne salvăm şi să luăm cât mai multe puncte", a spus Tamaş.

Despre faza la care Tsoumou a cerut penalty pentru Viitorul, după un contact cu Tamaş în careu, fundaşul a spus: "Sunt contacte într-un meci de fotbal. Şi el, când m-a lovit, şi-a cerut scuze. Eu când l-am lovit, mi-am cerut scuze. E un meci de fotbal, de contact. Nu ştiu dacă a fost penalti. Îmi luase faţa şi a căzut în faţa mea. Am vorbit cu el şi i-am zis că, dacă ar fi continuat, scăpa singur. Atunci probabil ar fi fost penalti, dacă îl atingeam. Dar el a căzut în faţa mea şi eu am căzut peste el. Eu nu pot să zic că a fost penalti", a mai spus Tamaş.

FC Voluntari - Viitorul 1-0, în play-out-ul Ligii 1

FC Voluntari a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Viitorul, în etapa a treia a play-out-ului Ligii I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Jefte (28).

FC Voluntari: Rîmniceanu - Tamaş, Armaş, Balaur - Miranda, I. Gheorghe, Droppa, Ivanov (Remacle '86), A. Vlad - Jefte (Costin '80), A. Ilie (Pesic '68). Antrenor: Bogdan Andone

FC Viitorul: Cojocaru - Grădinaru (Benzar '83), Mladen, Dobrosavlevici, R. Boboc - C. Matei (Pitu '83), Grameni, A. Ciobanu - Haită (Pedroso '46), Tsoumou (Buta '68), Jo (Ganea '46). Antrenor: Cătălin Anghel

Afla mai multe despre: tamasvoluntariviitorulreactie 

viewscnt
Articole similare