Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gardoş după ce a debutat pentru CS U Craiova: ”Am făcut sacrificii să ajung aici!” Vrea să fie titular cu FCSB şi să învingă

Reacţia lui Gardoş după ce a debutat pentru CS U Craiova: ”Am făcut sacrificii să ajung aici!” Vrea să fie titular cu FCSB şi să învingă

Superliga

Comentarii

Florin Gardoş a debutat abia în această etapă, cu CFR Cluj, 0-0. Fundaşul care aparţine de Southampton a semnat în iarnă cu echipa de pe ”Ion Oblemenco”. Gardoş speră că va juca mai mult de aici încolo.

Florin Gardoş a venit la Craiova cu gândul să joace cât mai des, dar calculele nu i-au ieşit în totalitate. Fundaşul de 29 de ani a fost ţinut rezervă până acum, iar Mangia a declarat că apărarea merge foarte bine şi nu are sens să facă modificări. În derby-ul cu CFR, Kelic s-a accidentat însă şi Gardoş l-a înlocuit în minutul 80.

Gardoş speră ca va prinde cât mai multe meciuri de aici încolo şi spune că şi-ar dori să fie titular cu FCSB, în etapa viitoare, când speră să câştige.

”Mă bucur că am avut ocazia să debutez şi sper să am ocazia să joc mai mult pe viitor. Îmi doream să intru, eram nerăbdător să joc. Este păcat că n-am obţinut victoria în seara asta, dar e bine şi aşa. Am făcut nişte sacrificii destul de mari ca să vin la Craiova, dar am făcut-o pentru fotbal, pentru că vreau să joc. N-a fost un meci prea plăcut de privit, a fost destul de greu. Şi terenul ne-a încurcat... a fost un meci destul de închis. Mi-aş dori foarte mult să fiu titular în etapa următoare (n.r. cu FCSB) şi sper să batem”, a declarat Florin Gardoş pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin gardoscfr clujcs u craiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare