Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gerrard după golurile marcate de Ianis Hagi. Antrenorul lui Rangers, fascinat de mijlocaşul român: "Sunt sigur că tatăl lui a fost foarte mândru"

Reacţia lui Gerrard după golurile marcate de Ianis Hagi. Antrenorul lui Rangers, fascinat de mijlocaşul român: "Sunt sigur că tatăl lui a fost foarte mândru"

UEFA Europa League

Comentarii

Steven Gerrard a avut doar cuvinte de laudă pentru Ianis Hagi, după cele două goluri marcate de mijlocaşul român în victoria obţinută de Rangers, scor 3-2, cu Sporting Braga.

"O seară fantastică. Am fost dezamăgiţi de anumite lucruri la pauză, nu a fost scenariul pentru care ne pregătisem, dar trebuie să le dăm şi lor credit, sunt o echipă foarte bună. Am bătut o echipă bună în această seară. Sunt foarte fericit de cum a decurs repriza a doua, am fost mult mai pozitivi, am crezut şi nu ne-am dat bătuţi, ceea ce este foarte important în această fază a competiţiei.
 
Am arătat un caracter incredibil, băieţii nu s-au dat bătuţi niciodată. Hagi, tatăl lui a fost în tribună în această seară, sunt sigur că a fost foarte mândru de această prestaţie. Ianis Hagi este un talent remarcabil şi această scenă a fost făcută pentru el. Are spirit de luptă în el. Nu este numai talent, este luptă. Vrea să câştige. El a fost cel care a adus magia şi scânteia care ne-au readus în joc.
 
Primul gol a fost extraordinar, pătrunderea în interior şi şutul cu piciorul stâng, pe care îl credeam că este cel slab al lui, dar încă nu sunt sigur, a fost o remarcabiă finalizare. Apoi să ai îndrăzneală să încerci al doilea de la peste 25 de metri, să ai încredere. Am avut un pic de noroc, dar uneori în acest meci trebuie să-ţi faci singurul norocul şi el cu siguranţă a meritat asta" , a declarat antrenorul lui Rangers, Steven Gerrard.

 

Afla mai multe despre: steven gerrardianis hagi 

viewscnt
Articole similare