Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Giani Kiriţă despre situaţia de la Dinamo şi despre Cosmin Contra. "Îmi pare pentru că a venit să facă treabă la Dinamo"

Reacţia lui Giani Kiriţă despre situaţia de la Dinamo şi despre Cosmin Contra. "Îmi pare pentru că a venit să facă treabă la Dinamo"

Dinamo București

Comentarii

Giani Kiriţă vorbeşte despre situaţia de la Dinamo şi despre Cosmin Contra. Fostul jucător al "câinilor" nu este mulţumit de ceea ce se întâmplă la clubul din Ştefan cel Mare.

Nemuţumirea lui Kiriţă despre situaţia de la Dinamo şi părerea sa despre Contra

Giani Kiriţă este nemulţumit de ceea ce se întâmplă la Dinamo, dar şi de ce a păţit Cosmin Contra. Fostul jucător al "câinilor" a spus că este o ruşine, ce se petrece la Dinamo.

”El a declarat că şi el a fost păcălit aşa că asta e situaţia. Îmi pare pentru că a venit să facă treabă la Dinamo şi din păcate nu are cum. Este o ruşine la ora actuală aia e.”, a spus Giani Kiriţă.

Giani Kiriţă are 43 de ani şi a fost fotbalstul lui Dinamo din 1997 până în 2003. Fostul jucători al "câinilor" a câştigat împreună cu clubul din Ştefan cel Mare, de două ori Divizia A şi de trei ori Cupa României. Pentru Dinamo, Giani a jucat 147 de partide şi a marcat 9 goluri.

Afla mai multe despre: dinamo giani kiriţă 

viewscnt
Articole similare