Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gică Hagi după calificarea Viitorului în turul al doilea din Europa League

Reacţia lui Gică Hagi după calificarea Viitorului în turul al doilea din Europa League

UEFA Europa League

Comentarii

Managerul tehnic al clubului Viitorul, Gheorghe Hagi, nu a avut prea multe de spus după calificarea echipei sale în turul doi preliminar al Ligii Europa. Elevii lui Hagi au ratat ocazii peste ocazii în remiza cu luxemburghezii de la Racing Union, scor 0-0, după ce în tur se impuseseră cu 2-0.

"Lucrul bun este că nu am primit gol în două meciuri, am trecut turul, eram obligaţi, ne-am făcut doar datoria. Lucrul mai puţin bun este că nu am marcat acasă. Am avut ocazii, dar atacanţii, mai puţin inspiraţi", a declarat Gheorghe Hagi, la conferinţa de presă.

Formaţia FC Viitorul s-a calificat, joi, în turul doi preliminar al Ligii Europa, după ce a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu Racing Union (Luxemburg), în manşa secundă a turului 1 preliminar. În partida tur, disputată săptămâna trecută, Viitorul s-a impus cu scorul de 2-0.

În turul doi preliminar al Ligii Europa, FC Viitorul va întâlni echipa olandeză Vitesse.

În această fază intră în competiţie şi FCSB, care va juca împotriva câştigătoarei dublei manşe Rudar Velenje (Slovenia) – Tre Fiori (San Marino), la care în tur a fost 7-0 pentru Rudar.

Partidele din turul doi preliminar vor avea loc la 26 iulie şi 2 august.

Afla mai multe despre: hagiviitoruleuropa league 

viewscnt
Articole similare