Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gică Hagi după ce Enes Sali a fost convocat la echipa naţională: ”Sfaturile i le dau în privat”. Ce spune despre înfrângerea cu FCSB

Reacţia lui Gică Hagi după ce Enes Sali a fost convocat la echipa naţională: ”Sfaturile i le dau în privat”. Ce spune despre înfrângerea cu FCSB

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a pierdut duelul cu FCSB, scor 0-1, din a 13-a etapă a Ligii 1, partidă restantă din pricina focarului de Covid de la echipa lui Gigi Becali.

Farul Constanţa a pierdut confruntarea cu FCSB, scor 0-1, din a 13-a etapă a Ligii 1. Autogolul lui Grameni a făcut diferenţa în final, astfel că dobrogenii au pierdut primul meci pe teren prorpiu din această ediţie a Ligii 1.

După meci Gică Hagi, a dat de pământ cu jucătorii săi şi a spus că noul opbiectiv nu este clasarea pe un loc de play-off, ci evitarea retrogradării.

Radaslavescu a fost unicul fotbalist remarcat de ”Rege”, în timp ce Enes Sali, intrat pe final de meci, a fost şi el ”scăpat” de Hagi, care a vorbit însă de convocarea sa la naţională, spunând că acesta merită să fie în planurile lui Rădoi.

Reacţia lui Gică Hagi după ce Enes Sali a fost convocat la echipa naţională

Poate meritam mai mult, am încercat să jucăm, să facem faza defensivă bine. Am luat acel gol pe greşeli individuale, nu tactice. În rest zic că meritam mai mult, ne-am dorit victoria, n-a fost să fie.

Trebuie să suferim mult, e mult de muncă, o să suferim mult anul ăsta. Ce am văzut îmi dă senzaţia că o să avem de suferit tot anul şi să ne vedem la anul în prima ligă iar.

S-a muncit la fiecare antrenament, în viitor o să mai suferim, trebuie mai multă personalitate, trebuie să avem mai multă personalitate pentru a fi acolo sus, cu cele mai bune echipe din România, astfel ne luptăm la mijloc sau jos.

Sper la anul să ne vedem în prima ligă. FCSB are un lot şi o echipă valoroasă, dar noi trebuia să avem mai multă încredere, trebuia să câştigăm.

După meciul ăsta ne-am schimbat obiectivul, e să rămânem în prima ligă, ne-am schimbat obiectivul. Ne-am dorit să fim în play-off, dar vedem, una e dorinţă şi alta putinţă.

E un adevăr, de ce să nu zic realitatea pe care o simt? În momentul de faţă asta simt. O să vină victorii, dar şi înfrângeri, n-avem constanţă.

Cel mai bun jucător de pe teren a fost Radaslavescu, născut în 2004, constant, n-a greşit mingi, a dat pase bune. Mi-era teamă că e prea tânăr.

(n.r. despre convocarea lui Enes Sali) Sfaturile i le dau în privat, e un copil, are multe de invăţat, nu e uşor în prima ligă, a demonstrat că poate să o facă, a dovedit că merită”, a declarat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: enes saligică hagiechipa naţionalăromâniafarul constanţafarul fcsb 

viewscnt
Articole similare