Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gică Hagi dupa ratarea calificarii la "baraj" a naţionalei României! "Noi formăm jucători, dar nu răspundem" | EXCLUSIV

Reacţia lui Gică Hagi dupa ratarea calificarii la "baraj" a naţionalei României! "Noi formăm jucători, dar nu răspundem" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României a ratat o nouă prezenţă la un turneu final, iar Gică Hagi a tras câteva concluzii, într-un nou moment trist pentru fotbalul românesc.

Ce a spus Gică Hagi după ce România n-a prins "barajul" pentru Campionatul Mondial din 2022

Tricolorii au foarte aproape de a juca meciurile decisive pentru turneul din Qatar, dar s-au împiedicat acasă de Islanda, iar nordicii nu ne-au putut ajuta în ultima etapă, cu Macedonia de Nord. 

Gică Hagi cere răbdare şi o strategie comună, pentru ca fotbalul românesc să evolueze. 

"Trişti suntem cu toţii. E o realitate. Nu avem cum să fim fericiţi sau bucuroşţi de situaţia care e. E realitate, am ajuns aici şi e nevoie de a face un proiect învingător. Eu o văd simplu, pentru a avea succes România. După, la echipa de seniori e mult mai greu decât la U21, dar totul se poate construi. Succesul se contruieşte, nu într-o zi, ci în timp. Succesul depinde de a construi o echipă învingătoare, cu mentalitate de învingător. Punctual, pe situaţii nu intru în detalii.

Nu doresc să vorbesc despre cineva, dar în general fiecare a semnalat situaţia în felul lui. Am ajuns într-un punct dificil şi ne va fi foarte greu să avem succes şi va fi greu sau imposibil dacă nu facem un proiect mare cu o singură strategie", a declarat Gică Hagi pentru Telekom Sport. 

Gică Hagi: "Noi formăm jucători, dar noi nu răspundem de rezultatele federaţiei"

"Eu mi-am pus tot conceptul tehnic-tactic de când m-am făcut antrenor. Mi-am spus toate gândurile mele şi am reuşit să fie o singură strategie. Cred eu că atunci când m-am apucat de ceva pe toate proiectele le-am reuşit, le-am câştigat. 

Trebuie sa-i selectezi pe cei mai buni, să contruieşţti o echipă învingătoare şi trecutul asta arată. Am fost învingători în trecut la sporturi, ţara noastră are campioni la canotaj, am avut un sportiv fantastic. Avem exemple enorme, dar din păcate nu se mai întâmplă sau foarte rar sau nu am avut noroc, am avut ghinion sau am făcut un miracol. 

Noi formăm jucători, dar noi nu răspundem de rezultatele federaţiei, că nu noi selectăm, că fiecare e responsabil", a adăugat "Regele". 

Afla mai multe despre: gica hagiromania islandaromania campionatul mondial 

viewscnt
Articole similare