Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gică Popescu atunci când a auzit că Ciprian Tătăruşanu se retrage de la echipa naţională

Reacţia lui Gică Popescu atunci când a auzit că Ciprian Tătăruşanu se retrage de la echipa naţională

Echipa națională

Comentarii

Gică Popescu s-a declarat surprins de anunţul făcut de Ciprian Tătăruşanu, care a decis să se retragă de la echipa naţională. Preşedintele Viitorului spune că este o pierdere mare pentru echipa naţională.

Ciprian Tătăruşanu a surprins după meciul cu Irlanda de Nord, scor 1-1. Portarul lui AC Milan a anunţat că se retrage de la echipa naţională şi a dat vina şi pe vârstă, în contextul în care va împlini 35 de ani pe 9 februarie.

Decizia l-a surprins însă pe Gică Popescu. Fostul căpitan al Barcelonei spune că nu se aştepta la aşa ceva, mai ales că Ciprian Tătăruşanu nu joacă la echipa de club. Popescu spune că Tătăruşanu este o pierdere importantă pentru echipa naţională: 

”M-a susprins mult retragerea lui Tătăruşanu, pentru că un jucător care nu joacă la echipa de club, aşa cum nu o prea face la Milan, îşi doreşte să rămână la naţională ca să joace, fiindcă este singurul loc unde poate juca. Şi să renunţe la acest lucru mi se pare o decizie atipică. Asta cu renunţarea la echipa naţională este o decizie personală pe care fiecare jucător o ia în funcţie de anumite lucruri. Nu ştiu ce l-a determinat, cred că ar mai fi putut juca, cel puţin pentru preliminarii. Trebuie să fi avut un motiv serios să facă acest lucru. Normal că este pierdere mare, era jucătorul cu cea mai mare experienţă. Întotdeauna a jucat şi a fost dedicat tricoului naţionalei. Dacă rămâne la această decizie, va fi o pierdere importantă pentru naţională”, a declarat Gică Popescu. 

 

Afla mai multe despre: tatarusanu 

viewscnt
Articole similare