Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gică Popescu după ce Farul a dat cei mai multi jucători la lotul olimpic! ”Suntem generoşi, sper să nu ne coste!” Ce a spus despre numele echipei constănţene

Reacţia lui Gică Popescu după ce Farul a dat cei mai multi jucători la lotul olimpic! ”Suntem generoşi, sper să nu ne coste!” Ce a spus despre numele echipei constănţene

Echipa națională

Comentarii

Hagi s-a pus serios pe treaba, iar echipa lui a susţinut două meciuri amicale în aceeaşi zi.

Echipa de la malul mării a jucat cu nou promovata CS Mioveni, scor 1-0, şi cu Chindia Târgovişte, scor 1-2. Artean a marcat golul victoriei cu argeşenii, iar Adrian Petre a punctat în partida contra revelaţiei conduse sezonul trecut de Emil Săndoi. Farul Constanţa este echipa care a dat cei mai mulţi jucători la lotul olimpic al lui Mirel Rădoi: portarul Aioani, fundaşii Virgil Ghiţă şi Radu Boboc, mijlocaşul Andrei Ciobanu şi atacantul George Ganea. 

Gică Popescu a spus că echipa lui este generoasă şi speră ca naţionala să se lupte pentru o medalie la Tokyo. 

”Suntem cea mai generoasă echipă din Liga 1, sper să nu ne coste! Am lăsat la lot jucători care erau titulari, dar e important să fie prezenţi la Jocurile Olimpice. Sper să găsim înlocuitori, era greu să le spui să nu participe, era o bucurie si pentru ei, o onoare.

Sper să găsim înlocuitori!

Ştiu că sunt cluburi care refuză să trimită jucători la Tokyo, important e să se întoarcă cu bine, cu rezultate foarte bune”, a declarat preşedintele Farului, Gică Popescu.

El a precizat şi de ce la ţintarul Ligii 1 a apărut numele Viitorului în loc de cel al Farului Contanţa

”Nu ieşise noul nume, Farul, de la Registrul Comerţului. Certificatul a ieşit azi, vom juca de acum cu noua identitate, Farul”, a precizat Gică Popescu.

 

Afla mai multe despre: olimpiada-farul-gică popescu 

viewscnt
Articole similare