Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gică Popescu după ce Viitorul a pierdut finala barajului pentru Conference League! "Au fost două luni de zile infernale!"

Reacţia lui Gică Popescu după ce Viitorul a pierdut finala barajului pentru Conference League! "Au fost două luni de zile infernale!"

Farul Constanța

Comentarii

Sepsi a primit vizita Viitorului în finala barajului pentru Conference League.

Jucătorii lui Grozavu s-au impus cu scorul de 1-0, graţie unui gol norocos al lui Aganovic. După ce au ratat şansa de a evolua în cupele europene. Gică Popescu a vorbit dspre situaţia echipei de la malul mării. Oficialul constănţenilor este mulţumit după ce clubul a traversat 2 luni difile, fiind la un moment dat, pe o poziţie care ducea la retrogradare. 

"Cu siguranţă ne-am fi dorit să câştigăm această finală pentru participarea în cupele europene. Trebuie să recunoaştem că am întâlnit o echipă robustă, o echipă bine aşezată în teren, cu jucători de calitate, foarte agresivă... ne-a fost greu să revenim. Sper să aibă succes, pentru că reprezintă fotbalul românesc în cupele europene.

Poate la anul să fim mai inspiraţi decât am fost anul acesta. V-am spus şi înainte de meci că a fost un an extrem de complicat, cu de toate - această pandemie care a afectat întreaga lume, cu accidentări, cu schimbări de antrenori, cu schimbarea de filosofie... 

Eu mă bucur că anul acesta s-a terminat cu bine, pentru că situaţia la un moment dat era destul de delicată şi putea fi mai rău. Au fost două luni de zile infernale", a spus Gică Popescu. 

Afla mai multe despre: gică popescu 

viewscnt
Articole similare