Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gigi Becali când a aflat verdictul medicilor în cazul lui Florinel Coman: „Dacă nu l-a ascultat pe Meme.. prea târziu”

Reacţia lui Gigi Becali când a aflat verdictul medicilor în cazul lui Florinel Coman: „Dacă nu l-a ascultat pe Meme.. prea târziu”

Echipa națională

Comentarii

Florinel Coman (22 de ani) a părăsit ieri terenul, în meciul România - Macedonia de Nord, scor 3-2, accidentat.

Coman a reuşit să joace doar 10 minute, iar după a cerut schimbare.
După un control amănunţit făcut azi, Coman a aflat că a suferit o leziune la nivelul muşchilor adductori ai coapsei drept. Atacantul şi-a făcut bagajele şi a părăsit cantonamentul de la Mogoşoaia, unde se află echipa naţională a României. Fotbalistul, poreclit „Mbappe de România”, va rata următoarele două meciuri: cu Germania şi Armenia. 
Gigi Becali, finanţatorul FCSB-ului, echipa unde evoluează Coman, a vorbit despre accidentarea acestuia şi a dezvăluit că a fost atenţionat de cei din staff înainte de aceste meciuri de la naţională. 
„Ce să mai facem acum? Asta e situaţia. I-a zis MM de la început, dacă simţi ceva să te opreşti. Se pare că s-a oprit prea târziu, dacă nu l-a ascultat. E o pierdere foarte importantă pentru noi”, a declarat Gigi Becali, patronul FCSB-ului, pentru Fanatik.
Florinel Coman a avut până acum un sezon plin de ghinioane, după ce a fost accidentat grav în meciul de pomină Backa Topola - FCSB 5-6, a stat câteva luni bune şi, de atunci, pare că nu şi-a regăsit deloc forma bună de competiţie. Coman a marcat două goluri şi a livrat opt pase de gol în 22 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon cu FCSB.
România, care aseară s-a impus, scor 3-2 cu Macedonia de Nord, pe Naţional Arena, va întâlni duminică, la Bucureşti, selecţionata Germaniei, de la 21:45, într-un meci din runda a doua a Grupei J, contând pentru preliminariile CM 2022. 
Au marcat Florin Tănase ’28, Valentin Mihăilă ’50 şi Ianis Hagi ’86 pentru tricolori, respectiv Ademi ’82 şi Trajkovski ’83 pentru oaspeţi. Pentru Tănase, Mihăilă şi Hagi, sunt primele goluri la naţionala mare. 

Afla mai multe despre: florinel comanechipa nationalafcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare