Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gigi Becali, după atacurile lansate de Dan Şucu şi Victor Angelescu

Reacţia lui Gigi Becali, după atacurile lansate de Dan Şucu şi Victor Angelescu

Fotbal

Comentarii

În ultimele zile, oficialii celor de la Rapid au lansat mai multe atacuri asupra patronului de la FCSB, Gigi Becali, pe motiv că acesta ar desconsidera competiţia prin ”strategii” nu tocmai morale.

Mai exact, rapidiştii, în frunte cu Dan Şucu, l-au acuzat pe Gigi Becali de faptul că l-ar fi antamat deja pe Marius Ştefănescu de la Sepsi, iar fotbalistul a luat un galben cu intenţie pentru a nu juca la duelul direct cu FCSB.

În plus, Gigi Becali a fost acuzat că pune foarte multă presiune pe oamenii din fotbalul românesc, tocmai pentru a beneficia de un tratament diferenţiat, favorabil.

Gigi Becali: ”Sunt la loc sfânt!”

În aceste zile, Gigi Becali a ales să se rupă definitiv de tot ce ţine de ”jungla urbană” şi s-a retras în rugăciune la o mânăstire din ţară.

Cu toate acestea, jurnaliştii au ajuns la el şi l-au chestionat în legătură cu atacurile venite dinspre Rapid. Gigi Becali a preferat să le ignore şi să rămână în post total, fără gânduri în păcat.

Nu vorbesc deloc, mai ales săptămâna asta, tată. Nu vorbesc, sunt în plin post, nu îmi arde de nimeni şi nu mă interesează.

Sunt la loc sfânt, nu fac păcate, să zică oricine ce vrea despre mine, chiar nu bag în seamă. Nu am citit, nu sunt la curent cu nimic, chiar nu-mi pasă, vă rog să mă lăsaţi cu Dumnezeu şi să nu mă mai sunaţi toţi”, a declarat Gigi Becali, conform sportpesurse.ro.

Recent, după înfrângerea cu Rapid, de pe Arena Naţională, scor 0-4, Gigi Becali a ieşit public şi afirmat că nu va mai face nicio declaraţie până după Paşte, deoarece doreşte să meargă în pelerinaj, unde să urmeze o perioadă de post şi rugăciune, departe de tumultul cotidian.

Eu nu o să mai dau declaraţii, am echipă de fotbal, este o afacere, ce câştig eu? Mândria mea, trufia mea, pentru ce? Ce am câştigat? Şi aşa vine postul, vreo săptămână nu mă mai găşiţi, mă duc prin munţi, prin peşteri. Prima săptămână e cu post aspru. Atunci nu o să mai vorbesc eu”, declara Gigi Becali.

Afla mai multe despre: gigi becalidan sucuvictor anglelescu 

viewscnt
Articole similare