Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gigi Becali după ce a aflat de interesul lui City pentru Florinel Coman: ”Va costa 200 de milioane in doi ani”

Reacţia lui Gigi Becali după ce a aflat de interesul lui City pentru Florinel Coman: ”Va costa 200 de milioane in doi ani”

FCSB

Comentarii

Evoluţiile bune şi foarte bune ale lui Florinel Coman (21 de ani) nu au fost în zadar.

Fotbalistul care a umilit Anglia la Campionatul European U21 din vară este dorit de către campioana en-titre din Premier League, anunţă un cotidian englez.

Patronul FCSB, Gigi Becali a reacţionat pentru Gazeta Sporturilor la auzul acestei veşti: ”Au fost niste discutii cu niste oameni pentru Coman. Era vorba ca Florinel Coman sa fie cumparat de un club detinut de City. Sa fie luat prin acel club. Era vorba de o echipa din Portugalia, Sporting sau Porto. Nu mai stiu sigur. Eu am cerut atunci 20 de milioane de euro. Acum vreau 30. Asa cresc eu pretul. Daca mai da doua goluri la echipa nationala, cer 50 de milioane. Florinel Coman are 21 de ani si va creste mult. Va costa 200 de milioane in doi ani. Acum vreau 30 de milioane si 30% dintr-un viitor transfer", a declarat Becali pentru GSP.

  • 3,5 milioane de euro este în acest moment cota lui Florinel Coman, potrivit transfermarkt.com
  • Opt meciuri şi cinci assist-uri a reuşit Coman în acest sezon la FCSB

Afla mai multe despre: florinel comangigi becali 

viewscnt
Articole similare