Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gigi Becali, după ce a aflat numele arbitrului de la FCSB - Dinamo: "Ce să mai fac acum?"

Reacţia lui Gigi Becali, după ce a aflat numele arbitrului de la FCSB - Dinamo: "Ce să mai fac acum?"

FCSB

Comentarii

FCSB - Dinamo este meciul etapei a opta în Liga I. Derby-ul se joacă pe Arena Naţională, de la ora 21:00, şi poate fi urmărit în direct la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor fi în timp real pe telekomsport.ro.

Derby-ul dintre FCSB şi Dinamo va fi condus la centru de Istvan Kovacs, arbitru contestat intens de Gigi Becali în sezonul trecut.

"Ce vreţi să fac? Să începem cu circul de acum? Până nu vom avea VAR, nu avem ce face, trebuie să mergem pe mâna arbitrilor din teren. Nu mai contează cum ne-a arbitrat Istvan Kovacs în trecut, important este ce o să fie de acum.

Am început alt campionat. Acum am un antrenor foarte bun la echipă şi am mare încredere în el. Nu vreau să mai vorbesc prea mult. Oricum meciurile de acum cu Dinamo nu îmi mai aduc trăirile şi emoţiile pe care le aveam atunci când mă băteam cu finul Cristi Borcea" , a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Gigi Becali, scos din minţi de Istvan Kovacs

Nemulţumit de deciziile luate de Istvan Kovacs la două partide ale FCSB-ului, la începutului anului, cu FC Viitorul şi cu CFR Cluj, Gigi Becali a răbufnit şi l-a contestat pe central.

"Kovacs, fiind om, nu putea să facă aşa ceva. Dracii i-au spus ce să facă. Păi, bă, nebunule, ţi-au întunecat mintea? Numai dracii gândesc lucrurile invers! Cum să nu fiu supărat? El e supărat că l-a tras puţin pe Camora de tricou.

Dacă Istvan Kovacs are mintea întunecată de draci, degeaba se duce să se uite la ecranul ăla de la VAR. Nu recunoaşte când greşeşte.

Arbitrii nu mai sunt cumpăraţi, nu mai există aşa ceva, dar există draci care le întunecă mintea. Nici prostie nu e, e minte întunecată. Istvan Kovacs n-are voie să greşească" , spunea Gigi Becali.

Afla mai multe despre: fcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare