Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gigi Becali după ce a Anamaria Prodan îl va da pe Dennis Man în judecată. "Nu mă interesează să vorbesc despre femeia asta"

Reacţia lui Gigi Becali după ce a Anamaria Prodan îl va da pe Dennis Man în judecată. "Nu mă interesează să vorbesc despre femeia asta"

Fotbal intern

Comentarii

Anamaria Prodan s-a decis să îl dea în judecată pe Dennis Man pentru că a semnat cu Giovanni Becali.

Reacţia lui Gigi Becali după ce a Anamaria Prodan îl va da pe Dennis Man în judecată

Anamaria Prodan s-a decis să îl dea în judecată pe Dennis Man pentru că a semnat cu Giovanni Becali, pentru ca transferul la Parma să se realizeze. După acest anunţ, Gigi Becali a fost întrebat despre părerea lui cu privire la alegerea soţiei lui Reghecampf de a-l aduce în instanţă pe fistul atacant de la FCSB.

Pentru cei de la Pro X, patronul roş-albaştrilor nu a vrut să comenteze despre ceea ce face Anamaria Prodan.

"Nu mă interesează să vorbesc despre femei şi mai ales despre femeia asta. Nu mă interesează fiindcă dau naştere la alte discuţii şi nu vreau.

Nu stau să mă cert acum. Nu vreau să fac mahalageală. Să facă ce vrea, nu mă interesează!", a declarat Gigi Becali pentru Pro X.

Impresara, Anamaria Prodan, care se află acum la Dubai, l-a acuzat pe Dennis Man că a încălcat termenii contractuali în momentul în care a acceptat să facă transferul său la Parma prin firma lui Giovanni Becali, iar acum este gata să-l dea în judecată pe fostul jucător al FCSB-ului.

"Avocaţii mei au pregătit totul. Cine a greşit, trebuie să plătească. Mie îmi pare tare rău că s-a ajuns aici, mai ales că am avut o relaţie deschisă cu Dennis şi familia lui. Dar trebuie să îmi fac şi eu dreptate", a spus Anamaria Prodan, potrivit celor de la Playsport.

După realizarea transferului, Gigi Becali a spus că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Anamaria Prodan şi că le va cere fotbaliştilor de la FCSB să rupă contractele cu soţia lui Reghecampf.

În urma acestui lucru, Anamaria Prodan a specificat faptul că din punct de vedere legal, patronul roş-albaştrilor nu poate face un asemenea lucru şi că nu se va împăca cu milionarul din Pipera: "Ce împăcare cu Gigi Becali? Nici vorbă. Nu se pune problema. Nu aş putea trece peste ceea ce mi-a făcut un om căruia i-am fost mereu alături.

Voi continua să lucrez cu acei jucători, ca până acum. Nu s-a schimbat absolut nimic. Un contract de impresariere nu se poate încheia cu una, cu două".

La FCSB Olaru, Cristea, Filip, Vlad şi Panţîru sunt cei care mai au contracte de impreariat cu Anamaria Prodan.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbanamaria prodandennis man 

viewscnt
Articole similare