Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gigi Becali după ce Gueye a fost depistat pozitiv cu cocaină: "Regulamentul e simplu!". Obţine FCSB calificarea la "masa verde"?

Reacţia lui Gigi Becali după ce Gueye a fost depistat pozitiv cu cocaină: "Regulamentul e simplu!". Obţine FCSB calificarea la "masa verde"?

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) a reacţionat şi el la "cazul cocaina" din Liga 1, care-l are în prim-plan pe Magaye Gueye (30 de ani) de la Dinamo. Atacantul "câinilor" a fost depistat pozitiv cu cocaină la un test antidoping efectuat la finalul meciului Dinamo - FCSB 1-0, din sferturile Cupei României. Omul de afaceri spune că FCSB nu poate câştiga meciul la "masa verde" şi că nu-l interesează soarta atacantului trecut pe la Everton.

ANAD a efectuat un control antidoping la finalul meciului Dinamo - FCSB 1-0, din Cupa României, iar proba prelevată lui Magaye Gueye a avut rezultat pozitiv, la aproape o lună de la control. Astfel, Gueye riscă suspendarea şi, cel mai probabil, se va despărţi de Dinamo, însă Gigi Becali a anunţat că echipa sa nu poate obţine calificarea mai departe în Cupă, deoarece regulamentul absolvă clubul de orice vină în astfel de cazuri.

Becali n-a vrut să vorbească prea mult despre situaţia prin care trece acum Magaye Gueye: „Nu obţinem calificarea nici dacă vom face reclamaţie, pentru că regulamentul absolvă clubul de orice vină. E treaba jucătorului, nu a lui Dinamo. Regulamentul e simplu. Ce treabă am eu cu Gueye? Treaba lui, nu mă interesează şi nu vreau să comentez mai mult, e problema lui Dinamo, să facă ei ce vor”, a declarat Gigi Becali, conform gsp.ro.

BREAKING NEWS | Magaye Gueye, de la Dinamo Bucureşti, prins dopat cu cocaină! A fost depistat după derby-ul cu FCSB

Atacantul lui Dinamo Bucureşti, Magaye Gueye (30 de ani), a fost depistat pozitiv la controlul efectuat de ANAD la finalul derby-ului Dinamo - FCSB, din Cupa României. Din informaţiile Telekom Sport, substanţa la care a fost testat pozitiv e cocaina. Fotbalistul s-a aflat printre jucătorii dinamovişti care au evoluat pe teren contra FCSB-ului şi care au fost selectaţi de ANAD pentru testare. Atacantul a jucat 45 de minute în victoria din "Ştefan cel Mare" şi a evoluat în tot meciul cu Dunărea Călăraşi, din sferturile de finală, scor 3-1 pentru Dinamo.

Afla mai multe despre: gigi becaligueyedinamodopajcocaina 

viewscnt
Articole similare