Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gigi Becali după ce UTA a blocat transferul lui Miculescu! ”Să sune ei dacă vor. De ce să mă rog?” Ce a spus patronul FCSB

Reacţia lui Gigi Becali după ce UTA a blocat transferul lui Miculescu! ”Să sune ei dacă vor. De ce să mă rog?” Ce a spus patronul FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a recunoscut că este interesat de David Miculescu, jucător în vârstă de 20 de ani, de la UTA Arad.

Patronul FCSB a fost impresionat de jucătorul arădenilor şi a anunţat că vrea să îl aducă cât mai repede la echipa lui, dar UTA ar putea să îi strice planurile lui Becali. 

Clubul din Arad nu va renunţa la jucător pentru o sumă mai mică de un milion de euro. Mai mult decât atât, cei de la UTA sunt supăraţi pe FCSB, deoarece mai au de recuperat aproape 200.000 de mii de euro, această sumă fiind clauza de solidaritate din transferul lui Dennis Man la Parma.

Becali a anunţat că încă nu a făcut o ofertă pentru Miculescu şi că aşteaptă să fie căutat de cei de la UTA. 

Becali: Să joace acolo şi-l iau gratis după aceea!”

Să fie sănătoşi cei de la UTA! Să sune ei dacă vor. De ce să mă rog? Într-un an şi jumătate îl iau gratis. Să joace acolo şi-l iau gratis după aceea”, a spus omul de afaceri pentru GSP. 

Becali, impresionat de tânărul fotbalist de la UTA

”Câteodată, că aşa e omul, iei un jucător pentu că e şi frumos. E înalt. Când l-am luat pe Dennis Man, l-am luat şi de frumos, adică era frumos, aşa, plăcut, băiat drăguţ. Şi pe Nedelcu tot la fel. Dar la Nedelcu nu s-a legat.

Şi pe Adrian Petre, dar vezi că nu se leagă tot timpul. David este foarte frumos, înalt, slăbuţ, are o alură de fotbalist. Are şi alergare, aleargă foarte frumos adică.

Am vrut să-l iau acum şase luni, un an, adică mi-a plăcut de el. Şi acum, am acţionat. El mai are un an şi jumătate contract şi dacă nu îl dau, o să piardă banii, o să-l iau gratis după aia”, a declarat Becali, la Pro X.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-liga 1-miculescu 

viewscnt
Articole similare