Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gigi Becali după declaraţiile foarte dure făcute de Mihai Pintilii: ”Eu mereu am zis asta”

Reacţia lui Gigi Becali după declaraţiile foarte dure făcute de Mihai Pintilii: ”Eu mereu am zis asta”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali spune că declaraţia dată de Mihai Pintilii după eşecul cu 4-0 în faţa lui Gaz Metan l-a pus pe gânduri.

Criza continuă la FCSB, care a pierdut cu 4-0 în faţa Mediaşului. După meci, supărat, Pintilii nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume. Internaţionalul român a declarat că ”fiecare joacă ce vrea”, că ”parcă suntem adunaţi din curtea şcolii” şi că ar mai fi putut să joace, dar a fost schimbat pentru că ”aşa s-a decis la Bucureşti” - trimitere directă la Gigi Becali.

Despre prima afirmaţie, Gigi Becali spune că i-a dat de gândit. Patronul FCSB spune că ”roş-albaştrii” au alergat mai mult atât cu Poli Iaşi, cât şi cu FC Botoşani, dar au pierdut ambele partide. Becali dă vina pe antrenori pentru faptul că nu l-au ascultat şi n-au antrenat posesia.

”Şi declaraţie pe care ai dat-o tu (n.r. Pintilii) este relevantă: ”că fiecare joacă ce vrea”. Noi, cu Iaşiul, am alergat mai mult decât ei. Mă, dacă tu, Steaua, alergi mai mult decât adversarul şi adversarul te bate, ori o faci fără cap, ori n-ai valoare. Ori noi valoare avem. Ce-au făcut? Ei au plimbat mingea. Bă, nu mă pricep la tactică, la d-astea. Bă, dar ce-i trebuie unui antrenor să facă posesie? Faceţi, mă, posesie! Mereu am zis: posesie, posesie, posesie. De ce să alergi după minge când ai calitate?”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

 

 

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare