Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gigi Becali după şedinţa LPF legată introducerea sistemului VAR. Patronul FCSB-ului crede că arbitrii vor decide campioana din Liga 1

Reacţia lui Gigi Becali după şedinţa LPF legată introducerea sistemului VAR. Patronul FCSB-ului crede că arbitrii vor decide campioana din Liga 1

Fotbal intern

Comentarii

Patronul celor de la FCSB crede că LPF şi FRF trebuie să ajungă la un numitor comun pentru a implementa sistemul VAR în Liga 1.

Gigi Becali a spus după şedinţa LPF, legată de introducerea sistemului VAR, că dacă LPF şi FRF nu se spijină în acest proiect, România nu va avea niciodată tehnologia de arbitraj video. 

"Dacă ăştia se vor certa ca şoarecele şi pisica, vom avea VAR peste 100 de ani. Cheia este la Burleanu. Să nu o mai arunce pe Gino. Vrem VAR măcar la meciurile tari din play-off. Voi ajuta şi eu cu bani pentru aducerea VAR, dar Burleanu trebuie să ia taurul de coarne", a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Patronul FCSB-ului crede că arbitrii vor decide campioana din Liga 1

Becali îşi doreşte ca în Liga 1 să existe VAR, măcar în play-off şi este dispus să susţină acest proiect şi financiar. Gigi crede că fără tehnologia video, arbitrii vor decide campioana Ligii 1.

"Dacă nu vom aduce VAR-ul în România, atunci arbitrii vor decide campioana, iar eu nu vreau să ajung la mâna lor. Să văd şi eu acum ce a înţeles Burleanu după şedinţa asta de la LPF! Eu nu cred ca FRF nu mai are bani pentru VAR.

Au primit şi ei bani de UEFA şi FIFA. VAR-ul trebuie să devină o prioritate pentru Burleanu şi FRF. Nu vreau să transformăm campionatul într-un circ prin scoaterea echipelor de pe teren, dar daca eu simt că sunt furat aşa voi face", a mai spus patronul celor de la FCSB.

Afla mai multe despre: gigi becali var 

viewscnt
Articole similare