Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Guardiola când a auzit că Şovre i-a cerut un autograf lui Haaland. Managerul lui City a surprins pe toată lumea

Reacţia lui Guardiola când a auzit că Şovre i-a cerut un autograf lui Haaland. Managerul lui City a surprins pe toată lumea
Comentarii

Pep Guardiola a reacţionat după ce Octavian Şovre a fost surprins în timp ce-i cerea un autograf lui Haaland, pe tunelul de la vestiare, în timpul meciului Manchester City - Borussia Dortmund 2-1.

Octavian Şovre a provocat din nou discuţii după un meci de Champions League. Asistentul lui Ovidiu Haţegan a fost surprins pe tunelul de la vestiare în timp ce-i cerea un autograf lui Haaland, la finalul partidei City - Dortmund 2-1.

Gestul a fost aspru criticat în presa din străinătate, având în vedere calitate în care Şovre se afla acolo. Însă Pep Guardiola n-a fost la fel de dur. Ba dimpotrivă. Într-o reacţie oferită la conferiţa de presă, Guardiola susţine că înţelege gestul lui Octavian Şovre, deşi nu l-a mai întâlnit până acum.

Cum a reacţionat Pep Guardiola după ce Şovre i-a cerut un autograf lui Haaland

Arbitrajul de la Manchester City - Borussia Dortmund a născut multe controverse. Partida a fost condusă de o brigadă românească, în frunte cu Ovidiu Haţegan. Centralul român a anulat un penalty pentru City (minutul 29), după ce a consultat VAR. Iniţial, Haţegan arătase punctul cu var.

Apoi, a anulat un gol Borussiei Dortmund, pentru un presupus fault la portar al lui Bellingham. La final, gestul lui Octavian Şovre, când i-a cerut un autograf lui Haaland, a picat cum nu se putea mai prost.

Însă Pep Guardiola i-a luat apărarea tuşierului român. Într-o reacţie la conferinţa de presă, managerul lui Manchester City susţine că poate Şovre a cerut acel autograf pentru unul dintre copiii săi. În plus, Pep Guardiola spune că arbitrajul a fost foarte bun, în ciuda acelor greşeli care au stârnit multe discuţii.

”Eu am auzit, nu am văzut asta (n.r. că Şovre i-a cerut autograf lui Haaland). Poate este fan al lui Haaland, de ce nu? Poate că a fost pentru fiul sau fiica lui. Nu am mai văzut asta până acum, dar au ei au făcut o treabă bună (n.r. referire la faptul că au arbitrat bine). Arbitrii au fost geniali, jocul nu a fost o problemă, aşa că nu este penalty după VAR, oamenii mi-au spus că n-a fost penalty.

După acţiunea lui Bellingham, piciorul lui era mai sus decât se aştepta, aşa că tuşierul a fost perfect. N-a influenţat, aşa cum s-a întâmplat în trecut”, a declarat Pep Guardiola.

Manchester City s-a impus cu 2-1 în faţa Borussiei Dortmund, în prima manşă a sferturilor Champions League. Golurile au fost marcate de Kevin De Bruyne (19) şi Foden (90), respectiv Reus (84)

Afla mai multe despre: pep guardiola 

viewscnt
Articole similare