Experiențe împreună.
You are here:

Reacţia lui Guardiola când a auzit că Şovre i-a cerut un autograf lui Haaland. Managerul lui City a surprins pe toată lumea

Reacţia lui Guardiola când a auzit că Şovre i-a cerut un autograf lui Haaland. Managerul lui City a surprins pe toată lumea
Comentarii

Pep Guardiola a reacţionat după ce Octavian Şovre a fost surprins în timp ce-i cerea un autograf lui Haaland, pe tunelul de la vestiare, în timpul meciului Manchester City - Borussia Dortmund 2-1.

Octavian Şovre a provocat din nou discuţii după un meci de Champions League. Asistentul lui Ovidiu Haţegan a fost surprins pe tunelul de la vestiare în timp ce-i cerea un autograf lui Haaland, la finalul partidei City - Dortmund 2-1.

Gestul a fost aspru criticat în presa din străinătate, având în vedere calitate în care Şovre se afla acolo. Însă Pep Guardiola n-a fost la fel de dur. Ba dimpotrivă. Într-o reacţie oferită la conferiţa de presă, Guardiola susţine că înţelege gestul lui Octavian Şovre, deşi nu l-a mai întâlnit până acum.

Cum a reacţionat Pep Guardiola după ce Şovre i-a cerut un autograf lui Haaland

Arbitrajul de la Manchester City - Borussia Dortmund a născut multe controverse. Partida a fost condusă de o brigadă românească, în frunte cu Ovidiu Haţegan. Centralul român a anulat un penalty pentru City (minutul 29), după ce a consultat VAR. Iniţial, Haţegan arătase punctul cu var.

Apoi, a anulat un gol Borussiei Dortmund, pentru un presupus fault la portar al lui Bellingham. La final, gestul lui Octavian Şovre, când i-a cerut un autograf lui Haaland, a picat cum nu se putea mai prost.

Însă Pep Guardiola i-a luat apărarea tuşierului român. Într-o reacţie la conferinţa de presă, managerul lui Manchester City susţine că poate Şovre a cerut acel autograf pentru unul dintre copiii săi. În plus, Pep Guardiola spune că arbitrajul a fost foarte bun, în ciuda acelor greşeli care au stârnit multe discuţii.

”Eu am auzit, nu am văzut asta (n.r. că Şovre i-a cerut autograf lui Haaland). Poate este fan al lui Haaland, de ce nu? Poate că a fost pentru fiul sau fiica lui. Nu am mai văzut asta până acum, dar au ei au făcut o treabă bună (n.r. referire la faptul că au arbitrat bine). Arbitrii au fost geniali, jocul nu a fost o problemă, aşa că nu este penalty după VAR, oamenii mi-au spus că n-a fost penalty.

După acţiunea lui Bellingham, piciorul lui era mai sus decât se aştepta, aşa că tuşierul a fost perfect. N-a influenţat, aşa cum s-a întâmplat în trecut”, a declarat Pep Guardiola.

Manchester City s-a impus cu 2-1 în faţa Borussiei Dortmund, în prima manşă a sferturilor Champions League. Golurile au fost marcate de Kevin De Bruyne (19) şi Foden (90), respectiv Reus (84)

viewscnt
Articole similare
SIMULARE Adio grupe in cupele europene. Secretele "sistemului elvetian". Cum vor fi...