Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Guardiola după remiza albă cu Arsenal. Pe cine vede drept marea favorită la câştigarea campionatului

Reacţia lui Guardiola după remiza albă cu Arsenal. Pe cine vede drept marea favorită la câştigarea campionatului

Manchester City

Comentarii

Pep Guardiola susţine că Manchester City rămâne favorită în lupta pentru titlu în Premier League, chiar dacă se află pe locul trei în clasament după remiza albă cu Arsenal, de duminică.

Întrebat care este cea mai bună echipă engleză în prezent, Guardiola a spus fără ezitare: ''Man City. Nu am fi fost aici. Semifinale în Cupa Angliei, sferturi în Liga Campionilor şi lupta la titlu contra lui Liverpool şi Arsenal.

Când o vezi pe Liverpool jucând, am spus că nu putem avea 10 puncte în faţă, când vezi Arsenal jucând, nu putem avea 16 puncte în faţă, sunt foarte bune. Jurgen (Klopp) şi Mikel (Arteta) au echipe excepţionale. Dar, totuşi, suntem acolo.

Deci, vrem să câştigăm? Da. Jucăm pentru a câştiga? Da. Am creat mai multe şanse (duminică)? Nu. Au creat ei mai multe? Nu. A fost un joc foarte strâns, da. A fost o bătălie, da. Sunt mulţumit, le-am spus băieţilor să nu fie trişti. Mai sunt nouă jocuri, vom vedea ce se va întâmpla.

Singurul lucru pe care îl putem face este să ne reîmprospătăm mintea, picioarele pentru meciul de miercuri, cu Aston Villa'' , a spus Pep Guardiola.

City a marcat în 47 meciuri consecutive de campionat pe Etihad Stadium, înainte de duelul cu ''tunarii'' lui Mikel Arteta. Ultimul meci în care City nu a marcat acasă a fost cel cu Crystal Palace (0-2) din octombrie 2021.

Liverpool este lider în Premier League cu 67 puncte, înaintea ultimelor nouă etape, urmată de Arsenal (65) şi City (64).

Afla mai multe despre: guardiola 

viewscnt
Articole similare