Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Hansi Flick, după eliminarea lui Bayern din Liga Campionilor: "Am fost echipa mai bună în dubla manşă cu PSG"

Reacţia lui Hansi Flick, după eliminarea lui Bayern din Liga Campionilor: "Am fost echipa mai bună în dubla manşă cu PSG"
Comentarii

Bayern Munchen a fost eliminată de PSG, din sferturile Ligii Campionilor, şi a ratat şansa de a-şi apăra trofeul cucerit anul trecut. Bavarezii s-au impus cu 1-0 la Paris, însă campioana Franţei a beneficiat de golurile marcate în deplasare şi a mers în semifinale.

"Cred că am pierdut calificarea în prima manşă, cu toate ocaziile pe care le-am avut, dar nu au fost fructificate. Iar al treilea gol pe care l-am primit a fost unul în plus, 2-2 ar fi fost rezultatul corect.

În acest meci, ne-a lipsit puţină şansă în ultimele minute. În mod normal, echipa mea are o mare calitate în ultimii 30 de metri, dar PSG s-a apărat bine şi, la fel ca în prima manşă, nu am fost suficient de decisivi.

Cred că, per total, în ambele meciuri, am fost echipa mai bună. Trebuie să-mi felicit echipa, a fost foarte concentrată şi a încercat totul. Trebuie să acceptăm însă rezultatul şi să-i felicităm pe cei de la PSG", a declarat Flick.

PSG şi-a luat revanşa după finala Ligii Campionilor pierdută anul trecut şi a eliminat-o pe Bayern Munchen. Bavarezii au câştigat meciul retur cu 1-0, la Paris, după ce au pierdut prima manşă, acasă, cu 2-3, dar au părăsit competiţia în sferturi la numărul de goluri marcate în deplasare.

Afla mai multe despre: bayernpsg 

viewscnt
Articole similare