Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui "Il Luce" după plecarea lui Răzvan Lucescu de la PAOK. Adevăratul motiv care a dus la despărţire: "E o decizie absolut normală"

Reacţia lui "Il Luce" după plecarea lui Răzvan Lucescu de la PAOK. Adevăratul motiv care a dus la despărţire: "E o decizie absolut normală"
Comentarii

Răzvan Lucescu a luat o decizie total neaşteptată şi va pleca de la PAOK. Antrenorul care a cucerit eventul cu echipa din Grecia în sezonul trecut s-a înţeles cu Al Hilal, din Arabia Saudită.

Patronul lui PAOK a încercat să îl convingă pe Lucescu să rămână, dar fără succes. Al Hilal va plăti 2 milioane de euro, clauza de reziliere a antrenorului de 50 de ani. Răzvan Lucescu ar fi trebuit să plece în cantonament cu PAOK peste două zile, pentru a pregăti calificarea în grupele Champions League, dar a ales salariul de 4 milioane de euro pe sezon oferit de saudiţi, iar Mircea Lucescu a explicat decizia luată de fiul său.

"E o decizie absolut normală. Absolut normală. Având în vedere că o echipă calificată în Liga Campionilor nu se gândeşte să mai facă un salt încercând să aducă nişte jucători care să le permită să joace în grupele Ligii... Cred că şi-a făcut datoria acolo. E un pas înainte, nu un pas înapoi" , a declarat Mircea Lucescu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: lucescurazvangreciaal hilal 

viewscnt
Articole similare