Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Ilie Poenaru după Clinceni - Hermannstadt 0-0: "Asta nu scuză jocul nostru. Ne-a lipsit agresivitatea, luciditatea!"

Reacţia lui Ilie Poenaru după Clinceni - Hermannstadt 0-0: "Asta nu scuză jocul nostru. Ne-a lipsit agresivitatea, luciditatea!"

Academica Clinceni

Comentarii

Ilie Poenaru, antrenorul Academicii Clinceni, a reacţionat la Telekom Sport la finalul meciului încheiat 0-0, la Călăraşi, contra celor de la FC Hermannstadt.

Poenaru a acuzat faptul că echipa sa a avut un gol marcat corect care nu i-a fost acordat pe tabela de marcaj. Totuşi, antrenorul a spus că asta nu scuză jocul echipei, care a fost lipsit de agresivitate, luciditatea şi inventivitatea.

"Indiferent de jocul nostru, am făcut un joc slab, trebuie să recunoaştem, nu am arătat nimic azi din toate punctele de vedere. Ne-am săturat să tot intervină arbitrajul, este al doilea meci în care tuşierii decid nişte puncte, nişte meciuri. Azi din nou gol corect, iar încă două puncte pierdute, aşa pe fondul asta de joc prost pe care l-am avut, pe pragmatism, pe nimic la nimic, putem să am 3 puncte şi să am linişte şi moral bun pentru meciurile următoare.  

Nimeni nu zice nimic, nimeni nu ia nicio măsură, nu ştiu până unde putem să mergem şi să ajungem în situaţia asta. Nu scuză jocul nostru, faptul că ne-a lipsit agresivitatea, luciditatea, că nu ne-am creat ocazii de a marca. Sunt puţin afectaţi. Sunt în vestiar la momentul acesta, se uită pe imagini, văd că am avut un gol corect şi sunt afectaţi şi pun întrebări, de ce se ajunge aici sau ce se doreşte cu noi? Nu avem voie să rămânem acolo? Îşi pun tot felul de întrebări", a spus Ilie Poenaru, după meci.

Clinceni - Hermannstadt 0-0, în Liga 1

Academica Clinceni a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I.

Cele două echipe au evoluat în următoarele formule:

Academica Clinceni: Vâlceanu – Pashov, Jutric, Gardoş, Dobrescu – Cascini, Ventura (Dumitriu ’65) – Cordea (Andronic ’64), Longher (Chandarov ‘8, Boiciuc ‘65), C. Tănase (Achim ’20) – Chunchukov. Antrenor: Ilie Poenaru

Hermannstadt: Cristiano – Scarlatache (Măţel ’59), Viera, Stoica – Petrescu (Aralica ’90), Addae, Dâlbea, Romario, Oprut – Mayoral (Alhassan ’90), Sîntean (Karanovic ’53). Antrenor: Liviu Ciobotariu

Afla mai multe despre: ilie poenaruacademica clinceniliga 1 

viewscnt
Articole similare