Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Ioan Andone după ce Mircea Rednic a refuzat să vină la gala sa: ”Pe următorul eveniment îl organizează el”

Reacţia lui Ioan Andone după ce Mircea Rednic a refuzat să vină la gala sa: ”Pe următorul eveniment îl organizează el”

Special

Comentarii

Mircea Rednic a refuzat invitaţia pe care a primit-o de la Ioan Andone de a juca într-un meci caritabil, prin care ”Fălcosul” aniversează 40 de ani de la debutul în Liga 1. Andone a explicat de ce bunul său prieten n-a vrut să participe la eveniment.

Ioan Andone a organizat o gală caritabilă, care va avea loc duminică, la Voluntari. Prin acest eveniment, managerul general al lui FC Voluntari aniversează 40 de ani de la debutul său în Liga 1. La gală şi-au confirmat prezenţa mai mulţi foşti mari jucători, din diferite generaţii, nu însă şi Mircea Rednic. Andone spune că bunul său prieten este ocupat cu activitatea pe care o are la Dinamo:

”Mircea Rednic, cu care azi m-am întâlnit, dar nu va veni mâine, are antrenament şi a zis că la următoarea acţiune. Nu are alte probleme. Pentru mine e în regulă, am fost la meciul lui de la Tunari azi. Repriza a doua ce am văzut-o şi am discutat puţin cu el. Următorul eveniment îl organizează el. La Dinamo. Bine, când va fi noul stadion. (Dumneavoastră onoraţi invitaţia?) Bineînţeles”, a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.



Banii care se vor strânge în cadrul acestei gale vor merge către Kassandra Rotariu, care a suferit până acum nu mai puţin de 48 de operaţii. De asemenea, o parte din încasări va merge către copiii nevoiaşi din Voluntari.

”Până la urmă, ne-am strâns destul de mulţi. Până la urmă sper să fie un eveniment, să avem minim 3.000 de perosane, să vină să ne vadă, să îşi reamintească de ceea ce am fost pe vremuri. Pentru copiii din Voluntari şi pentru fata lui Roti (n.r. Iosif Rotariu), Kassandra, pentru care se vor strânge banii, să fie nişte bani care să îi ajute în viaţă, în viitor”, a mai spus Andone.

Afla mai multe despre: ioan andonemircea rednic 

viewscnt
Articole similare