Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Ioan Andone la posibila venire a lui Dan Petrescu la FC Voluntari: "Să nu credeţi voi că nu are alte oferte"

Reacţia lui Ioan Andone la posibila venire a lui Dan Petrescu la FC Voluntari: "Să nu credeţi voi că nu are alte oferte"

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari s-a impus cu 1-0 în deplasarea de la Academica Clinceni şi a urcat pe locul 12 în clasament, cu 28 de puncte obţinute în cele 27 de etape disputate.

"A fost un meci de luptă nu a fost un meci foarte bun calitativ din partea noastră. Sunt 3 puncte importante pentru că am câştigat un loc şi asta e foarte important pentru noi. Venirea lui Tamaş se simte, am început să primim goluri foarte greu. Gabi e extraordinar. Felicitări pentru cum dirijează apărarea, cum discută cu băieţii, e un băiat pe care l-am adus pentru că ne lipsea în vestiar un asemenea jucător.

Nu îl lăsăm să facă ce vrea, bineînţeles că nu. Nu are voie. Acum bem şi noi o bere, cum să sărbătorim... O să le dăm jucătorilor o bere şi atât că vine celălalt meci" , a spus Ioan Andone.

Fără Bogdan Andone pe banca tehnică, antrenorul fiind testat pozitiv cu COVID-19, Ioan Andone s-a ocupat de pregătirea echipei. De altfel, preşedintele lui FC Voluntari a vorbit şi despre zvonurile apărute despre eventuala venire a lui Dan Petrescu pe banca tehnică a ilfovenilor.

 

"Asta am făcut 25 de ani, am stat pe bancă, nu e o problemă pentru mine. Dacă a apelat clubul la mine, normal că la experienţa mea mai cobor puţin să îi ajută. Sunt implicat 100% că nu e normal ca eu să stau la birou şi antrenorul să stea acasă.

Eu de varianta cu Dan Petrescu n-am auzit, pe mine nu m-a întrebat nimeni şi cred că m-ar fi întrebat dacă era să vină Dan Petrescu. Nimeni nu poate să îi conteste calitatea lui de antrenor, dar cred că are alte planuri. Să nu credeţi că Dan Petrescu nu are oferte" , a continuat Ioan Andone.

Afla mai multe despre: ioan andonefc voluntari 

viewscnt
Articole similare