Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Ionuţ Chirilă după remiza obţinută în prelungiri la Gaz Metan: "Uitaţi, drept dovadă, n-am reuşit să câştigăm"

Reacţia lui Ionuţ Chirilă după remiza obţinută în prelungiri la Gaz Metan: "Uitaţi, drept dovadă, n-am reuşit să câştigăm"

Fotbal intern

Comentarii

Cascini a salvat-o pe Academica Clinceni şi a egalat în minutul 90+2 în deplasarea de la Gaz Metan Mediaş. Cele două au remizat, scor 1-1, iar ilfovenii au rămas pe ultimul loc în Liga I cu doar patru puncte obţinute.

"Lucrurile sunt foarte clare pentru mine, noi încă ne construim ca echipă. Important e că jucăm, facem o propagandă bună fotbalului, nu suntem o echipă care să distrugă fotbalul, nu aruncăm mingi în faţă, noi doar încercăm să construim atacuri poziţionale în condiţii de adversitate şi pe spaţii mici.

Nu poţi să joci împotriva Gazului cum joci împotriva Stelei şi nu poţi să joci împotriva Craiovei cum joci împotriva Botoşaniului. Dar chestia asta se face în şase luni de zile, nu se poate face mai repede, pentru că e un volum de muncă foarte mare.

Atât ştie Gaz Metan să joace, o face foarte bine şi nu se întinde mai mult decât îi este plapuma. E greu să desfaci o asemenea echipă, sunt jucători harnici, care au responsabilitate în teren. E o echipă pe care o baţi foarte greu. Drept dovadă, nici nu am reuşit să o batem, dar e un rezultat meritat, pentru că am controlat jocul" , a declarat Ionuţ Chirilă.

Gaz Metan - Academica Clinceni 1-1

Gaz Metan Mediaş a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu Academica Clinceni, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I.

Au marcat: Irobiso ’71 / Cascini ‘90+2

  • Gaz Metan Mediaş: Vâlceanu – Moura, Matricardi, Yuri, Trif – Alceus (Irobiso ’71), Francisco Junior (Filip ’46) – Şteau, Deaconu (Izata ’87), Grădinaru (Chamed ’70) – Sarr (Morar ’46). Antrenor: Ilie Poenaru
  • Academica Clinceni: Ureche – Pashov, Bilali, Patriche, Pârvulescu – Moulin, Cascini – Ion, Chandrov, De Amorim (Dumitrache ’87) – Omoh (Vellios ’85). Antrenor: Ionuţ Chirilă

Afla mai multe despre: ionut chirila 

viewscnt
Articole similare