Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Ionuţ Lupescu după înfrângerea dramatică a României U19: "Capul sus, băieţi!"

Reacţia lui Ionuţ Lupescu după înfrângerea dramatică a României U19: "Capul sus, băieţi!"

Echipa națională

Comentarii

Fostul internaţional Ionuţ Lupescu i-a încurajat, printr-un mesaj postat pe Facebook, pe componenţii naţionalei U19, după ratarea calificării la Campionatul European.

“Capul sus, băieţi! Ştiu cât e de greu, ştiu cât de tare doare, trebuie să găsiţi puterea să mergeţi înainte, orice ar fi. Aţi luptat frumos, până la capăt. Suntem mândri de voi!”, a scris Lupescu.

Naţionala U19 a României a ratat calificarea la Campionatul European, după ce a fost învinsă, la Ploieşti, cu scorul de 2-1, de reprezentativa similară a Ucrainei, în ultimul meci din grupa 4 a Turului de Elită. România a încheiat jocul cu doi fotbalişti mai puţin.

Tricolorii au deschis scorul prin Olimpiu Moruţan, în minutul 76. Jucătorul român a fost eliminat imediat după marcarea golului, el primind al doilea cartonaş galben. Pentru Ucraina au înscris Safronov ’84 şi Bondar ‘90+2.

În minutul 90+5, din echipa României a fost eliminat şi Robert Neciu, tot pentru cumul de cartonaşe.

Echipa României, care în primele două meciuri a învins Serbia, scor 4-0, şi Suedia, scor 2-1, încheie grupa pe locul doi, cu şase puncte. Ucraina a terminat pe prima poziţie, cu 7 puncte, şi s-a calificat la Euro.

Afla mai multe despre: romaniacampionatul europeanucrainasafronov 

viewscnt
Articole similare