Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Ionuţ Stroe după atacul lansast de patronul CFR-ului, Nelu Varga: "O declaraţie nefericită. Toată lumea se întreabă ce a vrut să spună"

Reacţia lui Ionuţ Stroe după atacul lansast de patronul CFR-ului, Nelu Varga: "O declaraţie nefericită. Toată lumea se întreabă ce a vrut să spună"

Fotbal intern

Comentarii

Ionuţ Stroe, Ministrul Tineretului şi Sportului, i-a răspuns lui Nelu Varga, patronul CFR-ului, care l-a criticat duminică seara, după ce echipa sa a fost învinsă în Gruia cu 2-1 de Gaz Metan Mediaş. Şeful MTS consideră că declaraţia patronului de la CFR e una nefericită.

Stroe a venit cu o reacţie la declaraţiile făcute de Nelu Varga şi a spus că MTS nu s-a implicat în conducerea fotbalului românesc, FRF şi LPF fiind singurele entităţi care se ocupă de acest lucru.

"Toată lumea se întreabă, presupune şi încearcă să înţeleagă ce a vrut să spună domnul Varga, prin această declaraţie nefericită. Eu nu ştiu, ar trebui să-l întrebaţi direct. Ce pot spune e că eu şi MTS ne-am oferit toate deschiderea pentru reluarea sportului şi a fotbalului implicit, iar echipa domnului Varga a beneficiat de această decizie.

MTS nu se va implica în probleme care ţin de competiţii, arbitraje şi aşa mai departe. Ştie foarte bine domnul Varga că FRF şi LPF conduc fotbalul. Cred că este evident că Ionuţ Stroe şi MTS nu s-au amestecat în influenţarea competiţiilor.



Suporter al Craiovei sunt de mult, dar o fac în cel mai corect şi fair-play mod. Se ştie de mult, sunt un tip asumat, n-am avut nicio problemă. Oricine are dreptul de a avea propriile opţiuni sportive. Cât priveşte amestecul în vreo chestiune legată de o echipă, vă asigur că n-a existat. Poate că ar trebui să fim mai rezervaţi în privinţa acestor chestiuni care apar în presă"
, a spus Ionuţ Stroe, la Look Sport LIVE.

Patronul CFR-ului, atac furibund: "Vă jur pe Dumnezeu că nu mai bag echipa nicăieri"

Patronul CFR-ului, Nelu Varga, a fost contactat de Telekom Sport şi a anunţat că "nu mai bag echipa nicăieri", după meciul CFR - Gaz Metan 1-2. Mesajul a fost transmis şi de oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco. "Vă jur pe Dumnezeu că nu mai bag echipa nicăieri! Nu vreau sa jignesc, dar cred că acest ministru (n.r. ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe) sabotează fotbalul românesc", a declarat Nelu Varga pentru CFR Cluj pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ionut stroemtsnelu vargacfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare